How can you hate the way you do? How does it feel to be like you?

Nu är vi påväg hem till kristinehamn igen,  Julles pappa kör hem oss, så kunde han passa på att vara hemma någon dag eller två. Skönt att åka bil hem, Jag älskar nämligen att åka bil. Det har ja gjort sen jag var liten, jag gillar mest att åka på natte n. Det är rogivande på något vis, antingen somnar ja.. det gör ja oftast, vaggas till sömns som ett barn i bilen. (Sjukt, det sitter ifrån när ja va liten och inte kunde sova och mamma körde runt mig i bilen.) Eller så kan ja sitta och fundera på allt och inget, kommer ofta upp massa känslor, ibland blir det för mycket..


När jag kommer hem ska jag gå bort till Zandrah med en bärsele som jag har haft. Hennes syster ska ha den.  Sen får vi se om jag ska träffa Sara en sväng, eller om det blir att gå bort till Alek, beror på vem som är i mest behov att träffa mig. =) Det kanske ingen av dom är.. Är nog ja som är i behov av sällskap, känns som jag inte varit hemma på evigheter, när jag var hemma sist var det ju bara ett par dagar och då var jag dessutom  sjuk. Det var mindre roligt. En sak är säker, det var lättare att vara sjuk innan man hade barn. Nu finns inte ordet vila längre.. Pratade med Sara om det förut faktiskt, att folk har såna problem med att man som mamma blir trött på allt, att man ibland känner för att bara dra ifrån allt. Men man gör det ju inte, sjävklart inte, men när  man känner att det blir för mycket tror jag att det är bra att någon kan passa barnet, annars går allt det jobbiga ut över dom som inte förtjänat det.  


Satt nyss och tänkte på folk som inte kan släppa taget, som hatar så mycket. Ta t.ex den här personen som alltid kommenterar elaka saker i min blogg. Varför  då? Har jag någon gång gjort den här personen illa på något sätt, för jag vet att jag har varit elak mot många människor i mitt liv. Men det var ju då? Jag vet att ja har förändrats, till det bättre. Om det nu är så, tycker jag det är bättre att personen säger det, så jag kan be om ursäkt, eller förklara mig, så han/hon.. (antagligen hon) kan gå vidare. Om ja inte gjort något så undrar jag ännu mera varför? Det måste vara otroligt jobbigt att gå runt att hata så mycket. Det tror inte jag är hälsosamt.

Kanske är bäst att avrunda lite nu, som ni märker tänker jag alldeles för mycket när ja åker bil.

Kramar

Jennifer


Alexandra! ♥

Nu jobbar ja, eller inte just nu för nu bloggar ja ju, men de är rätt lugnt nu. Mest tyskar som kommer nu på slutet.
Pratade med Alexandra i telefonen igår i säkert en timma. Gud vad jag saknar den tjejen alltså. Hon är min äldsta och bästa vän. Älskar henne så mycket, hon har alltid funnits vid min sida, vad jag än har gjort. Jag vet att jag kan lita på henne och hon ställer alltid upp. Känns jävligt bra att ha en sån vän. Alla har inte det, det konstaterade ja och Alek i telefonen igår. Snart ska jag stänga igen här och gå upp och laga lite mat.



Kramar

Jennifer ♥


Don't live a lie, this is your one life

Jaha, nu sitter jag i bilen, påväg tillbaka till fjällbacka, har sån jävla huvudvärk, varít vaken halva natten, för jenna har inte velat sova, vet inte vad som har tagit åt henne. Igår åkte vi iaf till örebro, mamma, jag, felicia och lilltjejen. Köpte en blå, och vit-rutig skjorta. Sen gick vi in på mediamarkt. Där köpte jag mig en dator, en kamera och data-högtalare till gubben.



Emachines- 1990;-



Olympus T-100 - 799;-


Creative inspire t3130



Köpte även ett par nya Killah Jeans häromdagen, och en mössa till Jenna men det har ja ingen bild på, nej nu börjar ja bli riktigt seg, ska nog sova ett par mil..'

Kramar

Jennifer

Regn!

Igår var det fint väder, så vi var nere till stranden och skulle meta lite krabbor, det var inte min och felicias grej tydligen, det enda vi fick på musslorna var sniglar, så det la vi ner ganska omgående. istället gick vi hem och gjorde oss iordning och åkte ner och handlade mat till kvällen. Grillade Fläskfilé, pommes frites, bearnaisesås, vitlöksbröd och sallad. Vi hade jätte mysigt. Sen satte vi oss och spelade Yatzy och åt chips. Kändes riktigt som en svensson-semester. Idag var ja uppe vid åtta, skulle ju börja jobba klockan nio. Den här dagen har gått väldigt sakta, har regnat hela dagen så vi har bara varit inne och tittat på tv och försökt roa Jenna så gått det går. Mamma och syster åkte hem till Kristinehamn vid tio ungefär. Kändes inte alls kul, kände mig mindre stressad när dom var här och hjälpte mig. På tisdag kommer vi hem igen, ska bli skönt att komma hem igen, fast jag har inte saknat stan ett endaste dugg heller. Tur mamma har städat åt mig så ja kommer hem till en fin och ren lägenhet.
Nu ska ja leka med Jenna! Idag blir en tidig kväll.

Kramar

Jennifer


Shopping

Igår åkte vi iväg till Torp köpcentrum och shoppade lite. Jag köpte mig två linnen, ett par leggins, en väska, en kjol och lite hårsnoddar och hårnålar. Jenna fick en rosa Hello Kitty-dress, en rosa termometer, och ett rosa hårband med en liten rosett. Mamma köpte några leksaker åt henne med. Senare på kvällen gick vi ner till bryggan i hamnen och åt litegrann, jag lyxade till det med EN öl. :) Nu åkte mamma, syster och Jenna ner till coop för att handla lite, Jörgen klipper gräset och jag ska gå och se om det finns en tvätt-tid.

 
Kvällens outfit..

 







Flyttat..

Nu har mamma och syster kommit hit, så vi fick flytta från husvagnen till stora torpet, ett större hus med 5-7 sängar, kostar 1300/dygn. Tur att man slipper betala den summan. Med tanke på att vi ska bo här i en vecka. :)
Vart inte mycket jobb idag. Men imorgon blir det mer eftersom Jörgens mamma är själv här nu och tar hand om campingen. Det kan ju bli lite mycket när man är ensam då. Blir det fint väder imorgon med så ska vi nog bada med. Är jävligt sugen på att åka till torp och shoppa lite med. Men det blir en dag med sämre väder det. Skriver väl en update imorgon och har förhoppningsvis lite bilder med..

Kramar

Jennifer

Number 1

Nu sitter jag och bloggar med Jenna  i knät, och lyssnar på Tinchy Stryder Feat N-Dubz. Number 1.
Idag verkar det inte bli så fint väder, men vi hittar nog på något kul att sysselsätta oss med ändå. Kanske ska jobba lite idag om ja hinner medans min number 1 sover. Folk säger att barn är lättroade, det är skitsnack! 3 månaders bebisar är inte lätta att roa. :) Nu kliar hon sig i ögat, och börjar visst bli lite småtrött igen, det passar mig bra det, för om hon sover kan ja sminka mig och fixa håret. Sov bra inatt, och på jätte bra humör, Supermom is back. :)

Bloggar mer senare om det finns tid. Nu ska det ammas och sovas här..

Kramar

Jennifer & Jenna ..


Verkligheten

Jag läste kommentaren jag hade fått i mitt förra inlägg, vet inte vem personen är som tror sig veta så mycket om mitt liv? Men du vet ingenting och det känns så jävla bra. Jag skrev ALDRIG i inlägget att Jörgen är en dålig pappa. Absolut inte! Saken var den att jag gör MER, mycket mer. Skaffade jag barn vid fel tillfälle? Nej det tror jag inte. Hon är det finaste jag har. Att något så vackert kan komma från ett sånt skitliv jag hade?! Jag ångrar inte en sekund att jag knarkade, aldrig. Hade ja inte gjort det hade ja inte träffat Jörgen och då hade ja inte haft min underbara dotter. Många gånger är ja trött på allt, men ja älskar mitt liv. Finns inget som skulle kunna få mig att byta bort det, och lämna bort min dotter till min mamma jämt? Aldrig, jag har inte lämnat bort henne en ENDA gång. Och skaffar man barn, tar man hand om det. Så enkelt är det. Lämna bort Jenna? Nästan lite skrattretande. Min underbara lilla ängel. Men man får be om hjälp, vilket jag borde göra många gånger, men jag gör det inte, för jag vill vara den där Supermamman som inte finns i verkligheten. Ibland måste man inse vad som är verkligheten.

Imorgon kommer min mamma och syster ner till Fjällbacka, ska bli jätte kul. Nu ska ja lägga mig hos lillröva och se en film sen är det läggdags. Natti Natti



Kramar



           Jennifer

Supermamma?

Befinner mig på västkusten nu, hjälper Jörgens föräldrar med att stå i kiosken och ha hand om in & utcheckningen på camping, verkligen jätte kul att va sysselsatt, att ha något att göra. MEN.. ja nu kommer det här förbannade MEN.. Jag undrar vem som har bestämt att mamman (kvinnan) ska göra allting ? Jag tycker iaf att det är en pissregel! Nu har Jörgen bara legat i husvagnen och sovit i två dagar medans ja gjort allt, jobbat med Jenna på armen, är vaken på nätterna, går upp med henne på morgonen, lägger henne. Ja jag gör allt! Och så har det väl varit sen hon föddes i princip, ja kan skatta mig lycklig om jag får honom att bära henne i ..ja.. sisådär en kvart kanske! Jag har lärt mig, när jag läste Mia skäringers bok Dyngkåt & hur heligt som helst att man får gnälla, man kan inte alltid vara glad och må toppen fast man har barn! Det är okej att säga att det är skitjobbigt och jag orkar inte mer. Just så känner jag nu. Nej jag är ingen supermamma, fast ja försöker! Nu är ja istället på bristingsgränsen. Älskar mitt barn mest av allt på denna jord. Jag vill bara ha lite.. lite.. avlastning, så slipper jag bli galen! Nej nu ska ja gå ner och jobba lite var bara tvungen att få ur mig lite.


Kram

Jennifer

RSS 2.0