♥ Jenna! ♥

Gud va längesen jag skrev här. Vet inte om ja kommer fortsätta blogga heller. Finns inte mycket tid till det sen känner jag att mina dagar är ju ganska samma hela tiden, blir lite tröttsamt & läsa samma saker hela tiden :)
Nu har min lilltjej blivit stor, eller ja, större iaf. Snart tre månader redan. Det går ju så fruktansvärt fort. Jag älskar mitt liv som mamma, hon är det bästa i mitt liv. Hon var min räddning ur all skit! Hon är så förbannat vacker. Haha, så känner väl alla som har barn "Mitt barn är vackrast i världen"...
Mitt sjuka misär liv vart till ett riktigt svensson liv och jag trivs så jävla bra med det också. MEN jag kan ärligt säga att ja saknar lite egentid, eller en kväll på krogen med kompisarna. Jenna är så mammig så ingen annan duger, så hennes pappa kan knappt ha henne. Skit jobbigt men jag gör inte mycket åt det heller, hon är ju så liten än? Eller.. Hur får man henne att "acceptera" sin pappa med.. Han känner ju att allt han gör är fel, när hon bara är tyst hos mig fast han egentligen gör allt rätt.
Och krogrundan med kompisar är ju inte lätt heller med tanke på att alla mina vänner har barn nu, eller ska ha.
Alek är äntligen gravid nu! Är så glad, hon är verkligen en person som SKA ha barn, hon och robin kommer bli så bra föräldrar, därför har jag bett dom vara "faddrar" åt Jenna på dopet.
Jaha.. vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Slänger in lite nya bilder.


 

       




 




 







           ♥ Kramar Jennifer


RSS 2.0