♣ Dop/Bröllop ♣

I fredags; åkte jag till min moster på landet för jag skulle hjälpa henne att göra smörgåstårtor inför dopet på lördag, kom dit ganska så sent, så dom skulle bort till prästen och gå igenom inför morgondagen, så jag stannade kvar där och gjorde färdigt alla 4 smörgåstårtorna. Duktig jag är! =) Hade fiint ont i mina knän efter stått så mycket, men det var det värt.

Lördagen; Gick upp och gjorde mig iordning för att åka på dop, när vi står där i kyrkan, börjar dom spela helt fel musik, för det va bröllopslåten, så kolla man och såg att Marie och Jörgen va lite vääl finklädda. Hm, jahapp, dom gifte sig och ingen hade någon aning, alla trodde det var ett helt vanligt dop men dom hade slagit ihop det så dom både gifte sig och döpte lilla Jessica. Helt galet men det var jätte kul och jätte fint. Kände mig dock lite lurad när ja stått hemma hos dom och gjort smörgåstårtor dagen innan. =)

Idag; Har städat och plockat lite som vanligt, försöker hålla igång så mycket jag kan, för nu vill jag ha ut den här lilla rackaren. 12 dagar är det kvar till BF !  Ska väl upp och hälsa på hos mamma sen med, ska ladda ner lite film. Jag har insett att jag är en riktigt mammagris :P haha.

Skriver nog inte så mycket mera nu förrens bebisen är ute. Alla dagar känns samma för mig och jag har oftast inget värt att skriva, =)  Im back with the baby! :P

Kramar

Jennifer ♥


♥ Three weeks to go ♥

Idag; Klockan tio i morse åkte mamma och jag till "nya" maxi och handlade, sen upp till BVC. Som vanligt mätte dom magen och lyssnade på barnets hjärtljud, allt va bra, hon kände även om huvudet va fixerat och det ÄR det, så nu är det bara för bebisen att komma ut! :-)

Sen skickade Zandrah mess och frågade om vi skulle ta en repa på marken, så det gjorde vi, vi sprang där ett bra tag sen åkte jag hem, lagade lite mat och sen ville Alek ner till marken så det var bara att gå ner igen.
Köpte inget speciellt, lite marknadsnougat och blommor till mina blommlådor.

Så nu har jag dammsugit och planterat blommorna, vart jätte fint. Behöver diska lite med men just nu orkar jag inte stå upp, mina fötter gör skit ont och är stora som hus! Ser ut som riktiga "kärring-fötter" :)

När eller om jag får ork ska ja åka bort till mamma med blommor till henne med och kanske ladda ner någon film med. Har blivit alldeles för lite film på ett tag nu.

Bara tre veckor kvar tills min lilla bebis kommer nu!!!

Kramar

Jennifer ♥


♦ Crap monday ♦

Idag; Har det att varit en riktigt skitdag, har vart på skitdåligt humör & inget har varit bra direkt. Städade när jag vaknade sen gjorde jag lite pannkakor med glass och fruktsallad, det var riktigt gott. Annars har jag mest suttit och lyssnat på musik, va en sväng förbi mamma nyss med, var ju tvungen att leka lite med kissekatterna. Dom är ju så jävla söta. :-)

Igår & iförrgår; Satt jag och Jörgen utanför mamma och solade hela dagen, han fixade lite med mammas bil medan ja satt och löste korsord och målade påskbrev. Tror jag har fått lite färg i ansiktet, men alldeles för lite. Trodde det skulle bli fint väder idag med så man kunde sitta ute men när jag tittade ut snöade det igen :O Det är ju helt sjukt. klockan 19.12 igår inser jag och julle att bingolotto börjar snart och vi har glömt köpa lotter så vi satte oss på cykel och cykla som galningar ner till pressbyrån och köpte lotter, (vi är riktiga svenssons numera) men inte vann vi något inte. Syrran var med och spelade också. Vi hade riktigt mysigt.

Imorgon; Ska mamma, jag och Felicia åka till karlskoga och kolla lite, ta en fika på Melkers med. Var ett tag sen vi var där nu. Ska bli skönt att åka iväg en sväng och framför allt , bara skönt att ha något att göra.




When we were young the future was so bright
The old neighborhood was so alive
And every kid on the whole damn street
was gonna make it big in every beat.
Now the neighborhood's cracked and torn
The kids are grown up but their lives are worn
How can one little street
Swallow so many lives?


Kramar

Jennifer ♥


♣ Långfredagen ♣

Häromdagen; kom farmor förbi och kollade på lägenheten, hon hade med sig en ny kaffebryggare åt mig, blommor, vas, lite mat , och sen världens finaste fruktkorg. Hon är så söt, vart hur glad som helst.

Igår; gick jag hem till pappa och drack lite kaffe, satt och prata lite med Julia med förstås, sen bestämde jag mig för att ta med mig Nora hem, (pappas hund) så hon fick sova här hos mig.

Idag; Jörgen väckte mig klockan kvart över åtta och tyckte jag kunde gå upp, drack lite kaffe med honom sen gick jag ut med Nora, diska, dammsög och plocka undan lite sen kom pappa runt elva och hämtade Nora, sen vid ett åkte jag och handlade med mamma , köpte blommor till mina fönster. Vart tok-sött! Min lägenhet är så fin och jag är så nöjd med den så det är inte klokt. Snart ska jag börja med maten också.

Har insett att jag lever ett riktigt tråkigt svensson-liv numera. Men det är väl bra antar jag, så det ska vara.
Nu får gärna Lilla Lindstedt komma ut så vi blir en riktig familj.
" Familjen Lindstedt " - det låter ju bra? Får se till att han friar till mig snart så jag också får efternamnet :)

Kramar

Jennifer ♥


RSS 2.0