Long time no see

 

Eftersom jag inte fick någon som helst sömn på hela natten så blev jag hemma från skolan men förhoppningsvis tänker madame sova inatt så jag orkar upp till skolan imorgon. Hade planerat in att göra massa kul idag men när jag kliver ut genom dörren är det helt plötsligt vinter och skitkallt igen. Tror vi stannar inne och gör något idag.

Som jag skrev tidigare, det var så längesen jag skrev och jag vet inte vad jag ska skriva alls, vet inte varför jag skriver heller… Min egna terapi antar jag som ni stackare måste läsa… Bara massa svammel. Nej nästa gång jag uppdaterar ska jag ha något intressant att skriva.. I swear!

Peace out! / Jennifer




   Kärleken!



Far & dotter

Som vanligt har jag mina låånga uppehåll mellan dessa blogginlägg. Skriver jag för ofta inser jag att mitt liv inte är så intressant för det finns inget att skriva om. Nu när det gått för lång tid har det hänt så mycket att jag inte minns hälften och inte heller vet vad jag ska skriva.. Yes, jag har det verkligen inte lätt. ;-)

Har suttit och läst om barn och sömnproblem vet inte varför, för innerst inne vet jag att det är pga oss hon vägrar somna och vaknar femhundra gånger på natten... Rutiner och regler är något jag visst har varit lite dålig på. EN, ja EN enda rutin har vi som sitter sen hon var mindre, det är tiden hon ska sova middag. Jenna är en riktig prinsessa på ärten och hon bestämmer här hemma, det är så frustrerande och jag skäms för att ja varit så dålig på regler. Jag insåg nog inte hur fort dom lär sig hur dom ska göra för att få sin vilja igenom. Nu ska det bli ändring! Idag sätter jag regler och rutiner och nu ska JAG bestämma. Jag vägrar att låta min dotter bli en bortskämd snorunge. Okey.. riktigt så illa är det ju inte för hon är fortfarande så snäll & kärleksfull. Att vara mamma är inte helt lätt faktiskt..

RSS 2.0