My baby girl ♥




Sometimes I think, there's nothing to live for, I almost break down and cry.
Sometimes I think im crazy. But then i see my baby, suddenly im not crazy.
It all makes sense when i look into here eye's. I love my daughter more than life in it self.
My baby knows that her Mommie´s a soldier, nothing can take her from me.


Förr i tiden...

Kollade på min gamla dator som jag fick i studentpresent, fanns massa bilder där från förr. Gud vad tiden går fort, och vad allt förändras, jag kunde aldrig tro för två år sen att jag skulle bli mamma till en sån underbar liten tjej som Jenna. Mycket har hänt i mitt liv. Mycket skit och mycket bra. I slutändan ordnade det upp sig ganska så bra iaf. Även om jag tycker att det är jävligt tråkigt vissa dagar och att jag verkligen inte orkar vara mamma mer, så har jag ett ganska så bra liv mot vad jag kunde haft om jag inte hade blivit gravid. hursomhelst, lägger in lite bilder från förr... till nu..



Jag & Joline tok blonderade.




Arvika festivalen, dagen jag blev "parkeringsbruden" och träffade mina underbara vänner från sthlm.
Sitter och dricker ren sprit! Såna saker skulle jag aldrig klara av nu..



Playboy bilden som togs 2006.



Joline, jag & Alek för en massa år sen, datumet stämmer nog inte, tror det här var på en nyårsafton?!





Sabina, sara & jag dansar till "dansa med leroy". Observera att alla har sönderblonderat gult hår, färgat underhår, svarta byxor,  halsband med blomma på. man skulle kunna tro att vi klädde oss tillsammans men det gjorde vi inte. Men helt sjuk kväll. (Den slutade med att vi alla tre hamnade i fyllecellen btw)




Halloween med Bolle & sabina, 2008.


Det här är från en annan tid, med stora pupiller och mycket vaken-tid. But.. I still look good ;)



Senast tagna bilden på mig.. Tänk vad många år jag lagt upp här och lika snygg varje år. INSANE! ;)


Ja men självförtroendet är det inget fel på. Undra hur många kommentarer jag kommer få nu, och då menar ja dom negativa. Men det tyder ju på att ja är en ganska intressant person, eftersom folk ödslar så mycket tid på att läsa min blogg och sen kommentera, usch, jag skulle inte ens orka läsa en persons blogg som ja inte gillar. Nepp, What they do does´nt bother me!


Kramar// Jennifer

Trött på att blogga

Någon bad om en uppdatering, orkar aldrig blogga längre, plus att allt jag skriver måste någon kommentera med en massa dumheter jämt. Orka.
Ja det är jävligt längesen jag skrev, Jenna är 9 månader, och står själv, och går utmed möblerna som en galning, snart tar hon sina första steg, det syns, hon är så liten men så tidig med allt, jag hinner inte med.
Trots att hon är så tidig med allt vägrar hon säga mamma. Men pappa det går så bra. (det är tacken det)
Idag vid ett ska jag ta med Jenna till badhuset för första gången, det kommer hon nog att gilla, hon älskar ju att bada badkar iaf. Ikväll ska jag nog unna mig ett glas vin kankske. Står ju en box i kylen , den kan ju bli dålig? ;)
Igår var jag och fikade med Zandra , sen träffa vi petra och så gick vi hem till Zandra så småtjejerna skulle få leka lite. Den här gången gick det bra, annars är Jenna inte så förtjust i andra barn. Dom är så dumma mot henne :/, hon är för snäll, har försökt att förklara att hon måste stå på sig lite men jag tror inte hon fattar vad ja säger.
Nej nu ska ja dricka lite kaffe och kanske ta en smörgås medans jenna sover. lägger in lite nya bilder med..



 

Jenna åker i mormors bil :)



Vid tvn, som alltid.



Jenna badar.



Kramar // Jennifer ♥


RSS 2.0