Proud Jaffy

Japp, så stolt över mig själv, trodde inte jag skulle klara det, men det gjorde jag, kanske berodde på att ngn annan hade lite tro o hopp för mig =). Nu behöver jag inte känna mig beroende av någon, bara av något, för det va så kul och ja vart så glad så jag vill göra det hela tiden. haha. Idag trodde vi att vi skulle få sitta inne hela helgen och ha tråkigt, men tydligen har vi flyt nu, för den här dagen vart bra ändå, men så fort ngt går bra blir något också fel, men nu tror ja inte det kan hända mer skit, för det värsta har vi redan gått igenom, speciellt Bina. Tycker synd om henne, och känner mig skyldig som fan, men jag vet ändå att det är inte mitt fel, men det blir ju så, lite senare blir det väl ut en sväng, träffa lite folk, har ju varit med samma folk nu i snart två veckor, fast man har ju blivit beroende av att va med dom med, fast det är nog mest jag som har det, har ju tydligen gått o kärat ner mig och har nått eget "låtsasförhållande" med min lilla Rollster. haha, men skitsamma. Han är bättre än bolle iaf...
Mitt liv är kaos, men jag älskar det ändå! Varför? Jo för jag & sabina äger för tusan!

fuck you bitches, we´re so much better than u anyway!


Do drugs!


Bubblegoose

Har inte bloggat nu på jätte länge, mestadels för att folk läser , drar sina egna slutsatser och startar massa skit. Men nu skiter jag i det, bina blir så ledsen när det inte finns någon blogg att läsa.
Har hänt en hel del, men att summera över en hel vecka kommer bli svårt och förmodligen osammanghängande. Men vi kör på.
Jag har flyttat ut från bolle helt och hållet, hade väl inte mkt till val heller. Är numera hemlös fast jag bor hos sabina tills vidare. ska leta lägenhet imorgon. Veckan har varit kul, jobbig, yr, ja allt man kan tänka sig, tror att jag och sabina har varit med om mer på en vecka än många andra har på ett år. Hursomhelst har det känts som jag har levt i en bubbla. Men det har varit en bra bubbla med, har fått nya vänner, om det är bra eller dåligt kommer ja underfund med en annan gång, trivs bra som det är nu. Livet är mer .. hm, ja vet inte om det finns något ord för det. Mitt ordförråd är inte det bästa längre, inte heller min skrivförmåga, har lite svårt att koncentrera mig.
Sabina stör mig hela tiden när jag ska skriva så jag vet inte vad det blir av den här bloggen. Som sagt veckan har varit annorlunda, men mitt liv har blivit annorlunda, känner inte ens att jag är jag, svårt att förklara men den gamla jaffa finns liksom inte kvar... Kanske känns annorlunda om ett tag, men ja har svårt att tro det. Det har hänt så mkt som gjort att jag blivit den ja är nu. Jag har aldrig varit den som litar på folk till 100%, men på en person har ja alltid kännt att jag kan det. Den personen gjorde något häromdagen som ja aldrig kan förlåta, det gjorde två till men dom hade jag inte gett mkt för ändå. Önskar bara att dom visste vad dom ställde till med den dagen dom gjorde bort sig, ingen vet vad vi (jag o bina då såklart) har fått gått igenom eller går igenom..

Känner att jag bara yrar, och det har sina anledningar.
Nu väntar vi på Rollster, som alltid, han är seg, ni har aldrig träffat en segare människa. :P



Bilda er egen uppfattning Horor!



Ju högre du flyger, desto hårdare kommer du krascha!

Sitter hemma hos bina nu. Hon gick precis in i duschen, då tvingade hon mig att skriva en blogg. Imorse gick vi hem till min mamma och hämta lite saker, sen jobbade jag, det var skit jobbigt, en av dom jobbigaste dagarna på Cafét kan jag tala om, Men efter många sega timmar kom ja tillbaka hit, till bina alltså. Hon, jag & Sjödahl har väl suttit och flummat, härjat och yrat mest hela tiden. Men det har vart kul, undrar hur man kan ha så kul utan att göra ett jävla piss?
Nu är det meningen att jag och bina ska göra oss iordning, och senare gå till krogen, ingen utav oss har väl direkt någon lust men vafan, kan inte sitta inne hela tiden, vi bestämde oss för att dricka lite sprit, gick dock inge bra alls. Ja har haft min grogg i en och en halv timma, tog precis slut.. Sabina har inte druckit än, så någon fylla verkar det inte bli av alls.
Tur att vi är såna party-hoes så vi inte behöver alkohol för att göra stan osäker.
Är väldigt stolt över min lilla Bina, hon klara det första gången utan problem, nu är hon mer eller mindre expert.
Inte viktigt vad jag pratar om, det viktiga är att hon vet vad jag pratar om. Orkar inte skriva mer nu, vet inte vad jag ska skriva heller, min hjärna är kokt och tomma på ord. Någon bloggare är jag inte idag, men gjorde iaf ett tappert försök.
Skriver mer när ja har blivit mig själv igen och ordsförrådet kommer tillbaka..

Peace !!

Emma-kväll!

Om tio minuter ska jag till bolaget och inhandla lite vin, sen ska ja till bolle och hämta lite saker, sen ska jag och emma sitta hos mamma och dricka vin och prata skit, körde iväg mamma så hon får sova hos mormor :)
Det är nog bra för henne, plus att jag & emma behöver lite systertid tillsammans, va hundra år sen nu tror ja. vi som alltid satt på billen hela nätterna och drack öl. Sen vet ja inte vad som hände, eller jo, billen stängde, det kan ha varit det med. Men Emma & ja gled isär och det känns skit tråkigt, men det ska styras upp.
Imorgon ska ja festa med Sabina, kommer bli en galen & riktigt kul kväll känner ja på mig, har längtat ända sen i lördags nu :). Du vet va jag snackar om, du sa det, du visste det, du vet hur svag jag är, och nu är ja torsk :P
Nej skämt och sido. eller ngt..
Idag knåpade jag ihop två brev som jag ska posta imorgon till thailand, (lard yao) Kunde ta veckor innan det kommer fram och veckor innan fången svarar (om dom svarar) , men ja tänker vänta och hoppas, vore riktigt kul att få svar, om inte får jag väl skicka nya brev till några andra, finns ju en manlig avdelning med, kan väl skicka till någon där isf...

Ha en trevlig kväll gott folk. För det ska jag ha!

Peace, love & understanding.

Lard yao

Sitter på jobbet nu, som vanligt. Idag kommer rasmus hem till bolle :)
Sen ikväll ska vi kolla på film, ska se Bangkok Hilton (Lard yao) , den håller på i 3,5 timmar, Kommer bli kul. Har läst så mkt om det fängelset nu dom senaste dagarna och det är riktigt intressant. Kollade lite på fångarna som satt där och funderar på att skriva brev till en tjej som sitter där på livstid. Sen kan man komma och hälsa på hos personerna, vore kul att se, men det är nog hemskt, för dom lever ju under sjukt vidriga förhållanden där inne, skulle aldrig klara av att sitta där. Det gör nog inte månfa, läste ju om dom svenskar som stal tröjor där och fick fängelse, hoppas dom inte hamnar där, då ångrar dom nog att dom ens åkte till thailand. usch, hemskt men som sagt intressant att se skillnaderna på fängelser där och här.
Läste aftonbladet förut, ett par som döpt sina barn till Adolf hitler,Joycelynn Aryan Nation & Honszlynn Hinler Jeannie.
Så socialen tog ifrån dom barnen, han säger att han inte är nazist överhuvudtaget men har ändå hakkors på väggar och intattuerat på armen, skumt. Han påstår sig gilla tyska saker, men vafan, finns ju hundra andra saker med tyskland han kan ha på väggar utom sånt som hade med nazister att göra. Tycker dock inte att det var rätt att ta ifrån dom barnen pga namn. Jobbigt för lilla Adolf, 3 år när han blir äldre, han kommer nog få stryk. You can read by yourself.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4188106.ab


Home again =/

Happ då va man hemma ännu en gång då, fan va träligt det är att behöva åka hem när man är borta.
Men jag hade iaf skit kul i borlänge, igår spelade vi rockband på dagen, sen drog vi till aquanova & badade och softa i relaxen, drack lite öl, sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning sen åkte vi till La cantina och åt och tog en till öl, vart litte lullig tillslut av alla öl, sen hem, spela lite mer rockband och skulle se film, men det går åt helvete, tvärsomnade, man blir ju helt slut av att vara och bada hela dagen. Hade ju glömt min bikini hemma med så marcus fick lov att köpa en ny åt mig, bikini trosorna va så jävla snygga. =) Gick upp halv fem i morse, för mitt tåg gick kvart över.. Är så jävla trött.
Men det gick bra , resan ner va värre, Dra åt helvete, va så jävla dålig så ja trodde jag skulle avlida. Åker aldrig mer tåg i det tillståndet.. no way! Ska väl ta och ringa bina sen och se vad hon gör,, har inte hört så mkt från henne dom här dagarna. Snart är det helg igen, men det blir nog tvärlugnt, ska ju försöka spara mina pengar så ja kan åka till gbg i slutet på månaden med.. Märks det att ja inte vill vara kvar i stan kanske ? hehe
Peace!

Bininis

yes nu sitter jag hos bina, har druckit öl med bolle, robin, alek, & koffan, gick ut på mastis, va sådär, hade väl kul i början tills det spårade ur som alltid. så jag hamnade här.. hos lilla Bina, nu sitter vi o kollar på MTV, sjodail ligger halvdäckad i soffan, jag sitter vid datorn, bina snurrar mest runt och funderar på om hon ska röka. inte många timmar kvar tills jag åker till Marcus. Det ska bli trevligt.

im gonna keep you updated in borlänge.
Peace!

Borlänge imorgon då.

Yes det blir borlänge imorgon, känns bra. fan va ja flänger runt nu.
När jag kom tillbaka till kristinehamn efter gbg kände ja mig skit nere, hatar att bo här, men ja letar lägenhet i gbg för fullt. och nu åker ja till borlänge & kommer hem på onsdag. =) Marcus och jag ska köpa rockband när jag kommer sen lova han att skämma bort mig och shoppa lite kläder åt mig. Jävla golddigger är jag, men så kan det va, har förtjänat att bli lite bortskämd.. eeller?
Just nu så jobbar jag , men jobbar bara till tre. Så jag sitter och funderar på om ja ska dricka ikväll eller inte, kan verkligen inte bestämma mig. Försöker fråga Bina med, men hon ligger nog och sover för jag får inget svar på mitt sms.
Igår va jag med alek & bina en sväng, då uppstod det massa Med DRAMA. folk ringde och skällde ut mig efter noter =)
Folk o folk va det väl inte men.. Det va rätt kul. Hon kan verkligen göra en höna av en fjäder (är det ens så det heter)
Men jag fick mig ett gott skratt och insåg hur mkt bättre jag är. Nu ska jag försöka få tag på min syster och se om hon kan komma ner med en sladd så jag kan bränna skivor, skit musik på det här Cafét verkligen.
Saknar Hanna & Fia!
                                           

Jag & Fia                                                                        Jag & Hanna

Göteborg!

Ja nu ska äntligen skriva blogg, vet att iaf en väntar otåligt på att jag ska skriva. So here we go.
I fredags jobbade jag, på förmiddagen fick jag ett sms där Johanna skriver att jag ska komma till göteborg, tyckte det lät som en bra idé, men skulle ju jobba dagen efter.. Men what a hell, ringde o snacka med mamma och ja fick stänga cafet, så ja drog hem och packade och åkte dit! Älskar ju spontana grejer, mötte Hanna på centralen, vi satte oss på spårvagnen hem till henne och så tog vi en öl. När vi kom hem så började vi dricka vin, sen kom fia & Thomas bort, vi satt och prata och hade trevligt, sen klockan ett bestämde vi oss för att gå ut på krogen iaf. Ringde taxi och den skulle komma om 8 min, så vi gjorde oss i ordning på 8 min, det måste varit rekord. Hanna råflörtade ju med han i taxin såklart. :) sen gick vi till nivå, hade glömt mitt leg men det va lugnt ändå. Härja runt där inne och drack som galningar, sen kom vakten och sa att ja inte fick vara kvar mer, för jag va tydligen för full, hanna diskuterade väl fram och tillbaka om varför jag var fullare än henne, men det såg dom på mina ögon tydligen, sen kom en kille som är bartender där, fast han va där privat den kvällen och ville bjuda på en shot innan vi gick, vakterna tyckte det va okey om ja tog en shot innan jag gick? vafan liksom. Men men vi tog svarttaxi hem och la oss, klockan va ju iaf 4 när vi kom hem tror jag. Lördagen åkte vi ner till stan. Jag, fia & Johanna. Gick i lite affärer, köpte en klänning =), sen gick vi in på wedins skor. En kärring (turk) ställer sig o slår en annan tant med en stövel, hon va helt jävla galen och skrek rasist och massa skit, tydligen (va vi fattade som) hade tanten gått emot barnvagen lite, & då tyckte väl hon att hon förstörde vagnen så hon stod o skrek med brytning (och börja vicka på den där man fäller upp på vagnen för att det inte ska regna på barnet typ)
- Titta vad du gjorde mot BÄBISCH!
och folk fick typ hålla i henne för att inte hoppa på tanten igen. jag trodde jag skulle dö, det va så jävla sjukt!
Efter allt drama gick vi till mcdonalds, bolaget och åkte hem och gjorde oss i ordning, sen drog vi till fia & thomas och kollade på hockey. (Frölunda- linköping)
Tänkte på det igår, minns inte ens vad det blev fast vi kollade, vilka vann ?
Sen drog vi till en krog som heter Sticky fingers. Hade stora förväntningar på den krogen redan innan vi kom in, men det va lugnt, för det va så jävla kul och nu är det min favoritkrog och jag ska alltid gå dit. =)
Hann väl inte vara där så lnge innan jag ser en så jävla snygg kille som jag sitter och stirrar på i över en timma, fia & hanna säger till mig hundra gånger att gå fram och säg ngt då? men va fan ska man säga liksom, så jag sket i det. Sen tror jag han satte sig vid oss, och hanna frågade om hon fick ta ett kort på honom och det fick hon... och på den vägen är det... Kan tyvärr inte gå in på mer detaljer ;) Even though I want to...
Kvällen va sjuk & underbar iaf. och vi har kommit fram till att jag ska flytta till gbg, men det lär väl dröja ett tag innan jag gö det, men någon dag så.. Men jag kommer komma ner oftare iaf, det vet jag.
Nästa vecka tror jag att jag ska åka till borlänge, marcus har lovat att vi ska köpa rockband när jag kommer dit, kan bli kul. Jävligt skönt att komma bort med, det märkte jag..
nej nu ska jag ladda ner musik och kolla runt lite.

Peace motherfuckers!

jag,hanna,fia

2009

Nyårsafton va okey, förfesten va kul ett tag, sen vet ja inte vad som hände, alla drog, och vi gick ner till stan, vilket sög ännu mer, svin kallt och alla på stan va 12 + . Så nu vet ja det tills nästa år att jag ska inte ner på stan, ska nog inte ens va i kristinehamn nästa år. va dålig hela dagen igår verkligen, men idag är jag pigg och glad igen. Rasmus kom igår så vi kanske skulle gå till badhuset idag, han tjata hela tiden om att gå och simma igår, så varför inte. Bättre än att sitta hemma och ute kan man ju inte vara. Shit va kallt det är. Det är nu jag ångrar att jag aldrig tog det där jävla körkortet. Sabina och ja ska väl åka till borlänge här snart med, ska prata med mamma så vi kan planera in det någon helg. Är så trött på att vara här. Vill bort om så bara för en helg..

Nytt år nu & vi får väl se hur det här året blir. Tror det blir bättre, ska börja leta lägenhet nu så jag kan bo själv, det är nog bra för mig det.


Peace

RSS 2.0