Tjackballe.

Jahapp, då sitter man och väntar.. Jag gör inte så mycket annat som ni kanske märker, eftersom mina senaste blogginlägg har börjat med samma mening.. Väntar iaf på att tiden ska gå så vi kan gå på krogen. Vi provade det förra helgen, gick till mastis på lördagen. Trodde det skulle va ganska lugnt ute, men när vi kommer dit så spelar eller sjunger (eller vafan dom nu gör) Mathie & Woolke. Det va inte vad vi hade planerat. Iallafall så va det ju ett jävla liv. Och eftersom man inte varit ute på krogen på ett antal veckor så är man ju inte van vid så mycket folk. Det syndes nog på oss också, vi stod och tryckte vid en pelare och pillade frenetiskt i håret, i ansiktet, ja överallt där man kunde komma åt. Min bror kom & slet ut mig i kylan för att tala om att han visste hur allt låg till och att jag är ingenting i hans ögon så länge ja håller på.  Det va inte vad jag ville höra när ja för en gångs skull tog mig ut. Är man inte ute får man skit för att man "gömmer sig för hela världen" är man ute får man skäll och sen börjar det snackas en massa som förmodligen bara är sant till 0,2%
Hursomhelst ska vi göra ett nytt försök idag, fast på ankaret. Tror inte att det kommer så himla kul men man måste ju lära sig att vara bland folk igen. Bina och jag tog en sväng till ANL i måndags med, det va hm vad ska man säga... Intressant, och rätt kul med. Va rätt så skeva. Sen hade jag ett möte med socialen, dom ska utreda mig. Det kan dom få göra om dom vill. Där va man ju som en zombie, satt och lyssna sen inser jag att jag mer eller mindre ligger på den där lilla trästolen, så fick ursäkta mig och sätta mig normalt, :) Hände dock fler gånger, men dom bara log. Dom tyckte väl att jag va en tragisk liten figur. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu, får väl uppdatera mer när det väl händer något. Nu ska jag ta och skriva ett till sms till Virrpanna så jag får svar på saker och ting. Virre är en tjackballe!







Ha det bra heey!

Deceived

När man ger en människa allt och bara får skit tillbaka, borde man inte sluta tänka så mycket på personen då?
Jag känner mig tom, jag är inte ens snäll egentligen men av någon anledning vart det som det vart. Han fick mig att tycka synd om honom, fick mig att tro att jag "ska" ge honom allt han vill, att det va min plikt. Dum som jag är gick jag på hans manipulativa sätt och gav han det han ville. Inte en gång, inte två gånger.. Massa gånger!!
Nu sitter jag här och har ingenting av det jag hade trott jag skulle få tillbaka, jag har inte ens honom, han kan inte ens svara i telefonen när jag ringer, han vågar inte vara ärlig, han är rädd, rädd för mig ? Finns inget att vara rädd för, först tänkte jag slå honom sönder och samman, men nu bryr jag mig inte. Skyll dej själv Jaffa! Det är det enda man kan säga.
Det sjukaste är att om han skulle ringa mig nu, skulle jag vilja vara med honom. Han gör mig glad. Jag sa till honom att han kommer att bli min död en dag. Det står jag fast vid, släpper jag inte taget och låter han gå kommer han att ha sönder mig, det lilla som finns kvar av mig.
Skriver verkligen blogg vid fel tillfälle, när jag mår som sämst, men tänkte att det kanske kunde få mig att må lite bättre för stunden... Men jag vet inte, det enda jag vill är att spola tillbaka tiden, aldrig träffat honom den dagen. Den dagen blev jag något jag inte vill vara!



A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Den eviga väntan...

Sitter och väntar på att Mr X ska höra av sig, som vanligt, mitt liv går typ ut på att vänta på honom känns de som, även om jag vet att vi inte ska träffas något en dag går jag ändå och tittar i fönstret och hoppas på att han kommer där i backen. Sjukt, en ny tvångstanke jag har fått. Ígår var det en sjuk kväll, jag gick ner en sväng till Ivo och tog en öl med han och gurra till att börja med sen gick jag hem igen, sen gick jag ner igen. En viss person ringde och tjata på mig om att han hade något viktigt att berätta så jag va tvungen att möta honom, och följa med in till honom, vet inte varför jag "litar" på folk för stunden för det visar sig alltid att det jag har fel. Det gick som det gick, men han bad om ursäkt iaf. Har aldrig sett en värre röra i en lägenhet förut, det kan man kalla dräggfest på hög nivå, tror inte det va något som var helt där inne, portteflefon låg ute i snön, glas överallt, och han har mage att be mig att städa? Haha,´no way in hell fick han väl till svar. Ikväll vet ja inte vad det blir än, kanske fest, kanske inte, men de märks, ska iaf ta en sväng ute senare tror ja, måste ut lite,träffa folk. Nej nu ska ja ringa Mr  X och höra vad han gör, nu orkar ja inte vänta på att han ska höra av sig, väntar man på honom kan man vänta tills man blir gammal... Vill träffa honom, har inte sett honom på typ 2 dagar förutom en snabbis förut. Han va tok-söt, han är dum men ändå så tycker ja så mkt om honom, Sabina kommer flippa ut när hon läser det här, hon gillar inte att jag gillar honom :) Det gör inte jag heller, men vad kan jag göra, det går väl över kanske..

XXXX

Sitter och lyssnar på lite musik "´hemma" (med andra ord bina) och väntar på Sabina och Mr X, han har ju tydligen somnat ngnstans och bestämde sig för att vakna nu, what can I say? Är förbannad på honom mestadels hela tiden, men när jag väl pratar med honom glömmer jag bort det och är tillbaka på ruta ett, jag är kär! Usch, sånt är inte bra.
Idag har det inte hänt alls mkt, börjar väl hända nu typ, mitt i natten. Men natten är bra grejjer. idag ska jag fixa till en skuld med, som jag tog på mig, vet inte hur jag tänker ibland, men varför i helvete skulle jag köpa på mig ** skuld?
Tror jag har blivit för snäll, är nog mer omtänksam nu än någonsin, haha. Det vet jag inte om jag gillar.
Vet inte vad jag ska skriva heller, vet inte vad jag får, kan eller vill skriva, det kommer förmodligen bara bli fel iaf.
Så jag får väl avsluta mitt bloggande och skriva någon gång när jag har något värt att säga.

Living the dream.

Jahapp, i fredags gick vi ner till bowlingen, träffa lite folk sen hamnade vi i bäckhammar. Va hos Johan isacsson på fest eller fest o fest, en liten tillställning va det väl ;) Det va rätt trevligt iaf. Sen drog vi hem till daniel där va det fint jävla kallt ska jag upplysa alla om. Vem eldar nuförtiden ? Tydligen Daniel, kollade på Bert och på morgonen vart vi dumpade hemma hos johan igen för han skulle fixa hem oss, det gjorde han INTE för han la sig och vi vart fast ännu längre, med en annan johan som är rätt gör dum i huvet. Han satt naken ock rökte holk. Usch! Tillslut kom mamma och hämtade oss, sen la vi oss och sov hela dagen typ. Va nog bra för oss, vi va väl köldskadade efter natten som va.
Idag har vi inte heller gjort allt för mycket, träffat lite folk och vart hos min pappa, där fick man ju ta en disskution om allt med, mamma ringde ju och berättade massa skit, får bli som det blir, vad jag säger spelar ingen roll längre, det vet jag vid det här laget, speciellt när folk som ska vara ens vänner tillochmed går emot en och snackar, fler och fler gör det, och nu litar jag inte på någon, litar väl mest på Bina isf efter som vi "sitter i samma sits" men ingen har min tillit till 100%, det är lika bra... Fick ett skärp av pappa, vilket va behövligt för jag tappar alla mina byxor för jag väger bara 53 kg nu ! =)
Det är nog första gången jag skriver ut min vikt till hela världen, men det är för ja är nöjd över det, hatar att va fet!! Fick ett armband och två par trosor av honom med. Allt va skit snyggt, min pappa kan när han vill.
Han hade även tattuerat sig med, han hade gjort mitt födelseår på foten, besvikelsen va väl att det va inte bara mitt utan även julia och robins, kände mig inte så speciellt, med tanke på att robin inte ens är hans avkomma. Men men , bättre än så blir det väl inte. Saknar Mr X nu med, det gör jag väl alltid iof..



Ha det bra heey!


RSS 2.0