♦ Vecka 35 ♦

Jaha, tiden bara springer iväg, nu är det bara fem veckor kvar tills min lilla bebis ska komma. Sjukt vad fort tiden har gått. Fick iaf mitt sjukintyg, och är numera hemma från praktiken. Tur det för mina händer och fötter gör riktigt ont. Känner mig så jävla stor och klumpig nu, fattar inte hur ja kunde klaga för några månader sen.
Just nu sitter jag och kollar på lite barnkläder på internet, känner mig inte direkt taggad för att köpa så mycket när jag inte vet vad det är för kön, blir roligare sen när man vet. Fast jag är glad att ja inte fick veta vad det blir, känns mycket roligare när det blir en överraskning. Alla kläder jag hittar är lite dyra dock. :)

Burberry 3del-set, 1500 :-

Hur fint som helst, men det får nog bli en annan gång, är inte riktigt så tät just nu.

Idag va Emma här & hälsade på , det var trevligt att träffa henne, vi ses allt för sällan nuförtiden. Farmor skulle komma förbi men hon hade ingen bil så det fick bli imorgon istället. Har även varit hos mamma en sväng idag.

Nu ska jag ta mig något att äta tror jag minsann, bebisen sparkar mig konstant just nu, han/hon är nog lite hungrig!

 

Kramar

Jennifer ♥


♥ Vecka 31 ♥

Den här veckan har jag varit hemma från praktiken, har haft så himla ont i mina fötter, samlar på mig en del vätska nu, och det känns kan ja lova, på morgnarna kan ja knappt gå överhuvudtaget. Men på måndag får jag träffa läkaren , så kanske ja kan få ett sjukintyg, så jag åtminstone kan jobba mindre.
Morgonen började med att min karl väcker mig halv åtta och tycker ja ska gå upp då. Jag vaknar tydligen inte tillräckligt tidigt, :) Började kolla på andra avenyn så ringer min syster felicia och säger att ja måste komma dit och hjälpa mamma, för lilla skrållan (våran katt) får kattungar, så ja ringde en taxi och åkte dit =)
mamma hade fått hjälpa till och klippt navelsträngen på den första, den andra kom under sängen, så vi fick dra ut sängen, hämta fram bebisarna och lägga dom i lådan, då kom skrållan också dit och födde den sista! Så 3 st jätte små söta rackare blev det.
Nyss var jag nere på vårat gamla fik med min karl, det var trevligt att komma ut lite, det är ju så himla fint väder.
Sen ska jag laga mat, det blir potatis, pannbiff & brunsås.
Och ikväll blir det film, Luftslottet som sprängdes!

 

Kramar Jennifer



 
                                                                                  







♦ Lägenhet ♦

I fredags fick jag nycklarna till lägenheten, så hela helgen flyttade vi in och fixade, det vart i princip bara mamma och jag som bar alla saker. Tur att min mamma är tok-stark, för ja kunde ju inte lyfta dom riktigt tunga sakerna som säng och sådär. På söndagen åkte pappa, jag och felicia till IKEA och handlade det som fattades, tv-bänk, soffbord, byrå och lite småsaker. Så på söndagen var jag illa tvungen att "bo" här, kändes lite jobbigt, är ju van att bo i en liten etta med kokvrå med min mamma och syster (och katt) =) , men jag trivs väldigt bra här faktiskt. men det tar väl tid innan man vänjer sig att bo själv. Blir ju inte själv så länge till, om två månader kommer ju bebisen. =)
Praktiken går bra och jag trivs jätte bra, det enda negativa är att jag får så ont i kroppen av att jobba så långa dagar, har ju börjat samla på mig vätska, så på morgonen kan jag knappt gå för mina fötter gör så ont. Ringde marina på UC och sa att jag ville gå ner från 100 % till 50 %, vilket jag inte tycker är så konstigt när man är i vecka 31?! men det var inte okey för min ekonomihandläggare, jag blir alltså tvungen att skaffa mig läkarintyg för att det ska gå. :O Herregud, dom ska ta mig fan alltid krångla med mig. Blir så förbannad. men jag får väl stå ut och jobba ändå tills jag skaffat ett intyg då! Nu ska jag ta mig något att dricka, sen ska ja nog slå på en film med gubben min!

Peace!


RSS 2.0