Stövlar med kilklack

Ska det vara så svårt att hitta, har letat i hundra år känns det som, har äntligen hittat ett par på bergqvist nu, men dom kostar 1300, känns lite väl dyrt när man inte har så jätte mycket pengar och med tanke på att jag äger 40 par skor som ja typ aldrig använder.. så kollade på din sko nu och hittade ett par för 499 som jag tror jag kommer beställa snart. Ska bara klicka i "beställ" men det tar emot.. Haha.
Idag har jag varit hemma hos min mamma en sväng, sen åkte vi till McDonalds, jag bjöd syrran på hamburgare.
Sen åkte jag hem med lite mat till min karl med. Sen träffade jag Jennie på stan, vi stod och pratade om gamla minnen, fan va sjuka vi va alltså, vi slog ta mig fan ner alla vi inte gillade eller alla som bara störde oss, och vi söp som svin och bara var allmänt elaka, men det var verkligen en rolig tid. det kan ingen ta ifrån oss. Ibland önskar jag att jag bara var 14 igen och problemen var inte så stora. Eller man tyckte iaf inte att dom var det.
Tur att man har minnena iaf. Imorgon vet jag inte vad det blir. Blir nog inte mycket alls, ska väl träffa Jennie en sväng annars ska jag nog bara ligga i sängen, är nämligen sjuk igen, jag fattar inte. för max tre veckor sen va jag ju sjuk, men tydligen kan man bli sjuk igen.. Aldrig hänt mig förr men mitt immunförsvar måste ha blivit hel kasst.

Peace!


UL

Kom nyss hem från karlskoga nu, vi har varit på ultraljud så nu vet ja hru långt gången ja är, va väl ungefär som ja misstänkte med. 6 veckor 3 dagar. Den var så liten , jag visste inte att man t.o.m fick se hjärtslagen men det gjorde jag, nu känns allt mer på riktigt och jag är ännu gladare. Fick en bild så jag lär väl lägga upp den här nu.




Japp, min och julles lilla bebis, som växer i min mage, fan va sjukt det känns, men jag är så lycklig ..

ha det bra hey


Måndag.

I lördags åkte min mamma till turkiet med sin karl så jag är hemma med felicia den här veckan, hon vart jätte sjuk såklart så nu ligger hon här brevid mig och sover, jag va precis och hämtade vårat mobila bredband och laddade på det, så hon åtminstone kan sitta vid datorn och ha något och göra när hon är sjuk, jag är en ganska snäll syster =).. Imorse ringde jag och fick en tid i karlskoga på onsdag för ultraljud. MIn moster ska köra mig och julle dit. Ska bli kul :P
Skulle vilja veta vem som kommentera min förra blogg, vart jätte glad när jag såg det. Är ju inte van vid positiva sådana. Jörgens Barn, hans dotter och hans yngsta son hade kommit hem till oss och gapa om att dom varken ville ha med honom eller barn att göra berättade han häromdagen, han mådde inte så jävla bra över det men ja försökte förklara för honom att det är deras förlust, dom är idioter som ens beter sig sådär. Deras problem är uppenbarligen jag, att jag är tillsammans med deras far, förstår inte varför dock, dom känner mig inte och vet inte ett skit om mig. Något dom kanske borde veta är att jag har förändrat hans liv, och till det bättre!
Jag har fått han att börja leva igen, jag har fått honom att sluta med droger, han frågade till och med en vi känner om det fanns något jobb ledigt till honom!!! Det här är alltså stora saker för julle, sånt han inte gjort på flera år pga att han inte haft någon som stöd och som ställer upp på honom, men nu har han det! Och inte är det hans barn iaf, han behöver er inte, ni är inte värda honom.

jörgen & jenny




Nu ska jag sätta på kaffe och bjuda hit honom, min man, sen ska kolla om det finns tvätttid och sen blir det till att laga mat till sjuklingen ..

peace


News update.

Dags för en blogg nu kände jag, det var ett tag sen och för en gång skull har jag något att skriva.
Jag & min man ska få en liten bebis, fick reda på förra veckan att ja är gravid. =) är jätte glad och ser fram emot det, synd att alla runt eller iaf dom flesta runt omkring mig är så negativa bara. Men tack ni andra som är positiva ocg glada för min skull. behöver heller inga kommentarer så som "har du tänkt igenom det här och bla bla"..
Ja , jag har tänkt och jag är bestämd. Jag söker jobb hela tiden, för att jag vet att ja har dålig ekonomi, men det kommer att lösa sig. Jag letar lägenhet för fullt, eftersom ja ska bo i en egen lägenhet, här är det inte hälsosamt för ett barn, och de är för mycket spring , det är jag medveten om. Och angående pappan till barnet behöver ja heller inga kommentarer om, allt kommer bli så bra så.
Två månader har jag varit ren med, och fler blir det. För aldrig mer, nu handlar det inte bara om mig längre.

Peace!


RSS 2.0