♣ Seven months

7 månader har det gått, sen mitt liv totalt förändrades, om cirka 2 månader ska jag ha en liten bebis! Kan knappt fatta det, åh jag kan inte sluta längta så..
Har varit på praktikplatsen sen i torsdags nu och jag trivs hur bra som helst, känns så skönt att ha något att göra om dagarna, och inte bara driva omkring, känna att jag gör någon nytta.
1 Mars flyttar jag in i min nya lägenhet, är eld och lågor över det, det är inte långt kvar alls, känner mig nästan lite stressad men som tur är så har jag det mesta fixat redan. Men måste verkligen tacka min mamma, hon har fixat och ordnat åt mig så utan henne hade ja inte haft den lägenheten. Hon är bäst i världen och ja älskar henne massa! Fast det vet hon ;)
Känns som livet faktiskt funkar och det går bra för mig! Hoppas bara det fortsätter på den vägen, men finns nog inget som kan ta min lycka ifrån mig nu!





Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld.
Allting var ju enklare då
men ingenting kan bli var det var!

♦ Vecka 26 ♦

         

Sitter nu och väntar på maten, det blir köttgryta, med kokta morötter, finns ingen som älskar kokta morötter som jag gör =)
Vart nere på stan hela dagen tror jag, fikade med mamma på paus, sen åkte vi och handla lite på maxi, svängde förbi godislagret, där vi nästan vart påkörda av en bil, jag satt bara och tänkte " Nej , ska någon köra på bilen igen, för tredje gången, jaha!"
(Nämligen två gånger som några backat in i bilen nu.. efteråt insåg ja att jag kanske bordet oroa mig för oss i bilen istället för själva bilen? Hm.. )
Sen åkte vi ner till stan igen för mamma och felicia skulle klippa sig, det tog ca 2-3 timmar, fy fan.. hann bli en till fika och så hälsade jag på hos min man med..
Marina ringde från UC med, med bra nyheter! Jag har fått praktikplats, på ett ställe som jag verkligen ville vara på med. Är hur glad som helst, ska dit på måndag och "visa" upp mig, sen hoppas ja att jag får börja så fort som möjligt! Onsdagen ska ja åka med mamma till Oslo, det ska bli en intressant upplevelse, hur ska vi hitta ? Haha får nog ta med kamera och dokumentera den här resan skulle jag tro.
Lägger ut en bild på magen med, är dålig på att lägga ut bilder, men här är den senaste, vecka 26 nu =)

 Vecka 26



Kramar

Jennifer


Magsjukan #

Vaknade halv sex på lördagmorgonen med magsjukan, spenderade mestadels av dagen inne på toaletten, ett tag funderade jag på att ta med en madrass in och bädda åt mig där inne, men kände sen att hur fräscht är det att sova på en toalett? Nej dom dagarna är väl förbi ?
Känner mig bättre idag, mår illa bara och känner mig slut i kroppen, är jobbigare att vara sjuk när man är gravid, man måste ju äta och dricka fast man bara spyr upp det, min lilla bebis ska ju inte behöva svälta där inne. Jag vill så gärna att den kommer ut nu, min lilla älskling! Den härjar så där inne, jag tror den vill ut faktiskt.
Idag ska jag iaf försöka ringa på en till lägenhet, på värmlandsgatan. Imorgon ska jag ha möte igen, får se om ja ställer in det, vet inte om ja orkar springa ner på stan, plus att ja smittar förmodligen någon då med.
Förra veckan var jag i karlstad med mamma (tisdagen) och köpte mig två par nya skor, sen åkte jag dit igen med syrran på torsdagen, köpte två nya tröjor, usch det är hemskt att prova kläder när man är gravid, personligen tycker ja bara man ser fet ut, men "andra" säger att det syns ju att du är gravid.. förmodligen har dom rätt och ja fel. :)

Kramar

 ♥ Jennifer


RSS 2.0