Happy new year

Har inte bloggat på skit länge, men har inte heller haft tillgång till dator. Dagen innan julafton åkte jag, mamma, sabina och syrran på kryssning. Synd bara att jag var jätte sjuk, och såg inte klok ut, mörka ringar (som blåtiror) under ögonen och för att inte tala om bulan i pannan! Dagen innan vi skulle åka hade jag fyrtio graders feber.. men kryssningen vart lyckad trots att jag va så dålig. Fick gå ner till läkaren på båten och få massa medicin på julafton, sen vart jag pigg och jag o sabina festade som galningar, Det slutade ju med att ja satt och spydde på toan vid fyra fem på morgonen när vi tog oss upp i hytten. Dåligt! Men så kan det gå. Nej kryssningar blir det mer av. =) Inte hänt så mycket heller direkt. Det är ju kristinehamn, här händer inget men ikväll är det fest iaf, det är ju trots allt nyår, och det enda roliga med det är ju att alla ska festa. Jag köpte med sprit och lite sånt från båten så det blir öl, skumpa, drinkar, shots , baileys mm ikväll. Känns som även denna kväll kommer sluta i spyor på en viss toalett. Att dricka sprit är inte min bästa sida och verkligen inte att blanda alla dessa ting. Synd bara att alla "krogar" i den här skitstaden är stängda på nyår. Det blir ju världens längsta förfest hos oss, sen ut på stan, sen hem igen typ? Värdelöst. Efter nyår skulle stockholmarna komma också va det sagt, det kommer bli riktigt kul, har inte träffat dom sen arvika nu. Och det är ju som sagt deras tur att komma hit, vi kör ju varannan gång, det är som ett distansförhållande mellan fyra personer. =)
Nu jobbar jag, men det blir en kort dag, vi har bara öppet till två, det är ju skönt, så jag kan gå hem och riva bland kläderna och komma fram till något att ha på mig, tror jag vet men ändå inte..
Nästa år ska ja leva ett sämre liv tror jag. Alla andras nyårlöfte är att leva bättre, göra saker bättre, men ja ska få med sabina så ska vi göra tvärtom!

En del folk kan vara så egoistiska. Om man bara tänker på sig själv sådär mkt kanske man inte ska sätta ett barn till världen, om det ens kommer finnas kvar efter detta? "Mitt val, jag bestämmer själv". Jo visst det sa jag också när jag var tolv år, nu är det inte bara DU längre. Väx upp för fan. Skäms över att jag har varit en av dina bästa vänner.


Gott nytt år!



                               Julafton!

the crew

       Kunde inte haft en bättre jul

fy fan

Jag ska aldrig mer dricka.. Nu är det meningen att ja ska jobba, men kommer nog bara sitta här hela dagen, är så yr i huvudet, vet inte om det beror på att ja är bakis, eller det faktum att jag har SVERIGES bula i pannan för jag har slagit i huvudet i backen? Hade ja kunnat lägg ut en bild hade ja gjort det. Ni har aldrig sett ngt liknande!! Jag va ute med sabina igår och vart väl för full.. as usual, skulle tjaffsa med alla typ, sen skulle ja slå någon jävla brudjävel, men hon tog ju tag i håret på mig (hatar brudslagsmål), vad är det med det liksom? man blir ju handikappad då, ska man slåss, så ska man slåss med, gud. Jaja, nu gick de som det gick. Bolle ringde sjukhuset skiit länge kommer ja ihåg, sen somnade jag. Känns som jag har fått ngn slags hjärnskakning, ser ju knappt ngt, typiskt, ja som ska på kryss´ning snart. men idag blir det toklugnt, ska ligga inne och kolla film hela kvällen, och be någon pyssla om mig också. fy fan vilken kväll, vilken dag, vilket liv. att jag aldrig kan bete mig!!!

Ensam

Jobbar idag igen, imorgon är jag ledig, tror jag ska ut till min moster med hunden, och låta han härja lite där. hon bor ju utanför stan på en stor gårn med hund, katter och hästar, är nog roligt för honom. Åh, är så otroligt yr i huvuder, ser suddigt, kan bero på att jag knappt ätit något alls sen i lördags, har tagit ngn macka och druckit lite, börjar kännas nu, ramlar väl ihop här snart, men jag har ingen matlust alls.. Det har ju sina anledningar, Bolle va nyss här och gjorde mig ett par tjänster, vi sökte pengar ihop nu för sista gången, sen få vi klara oss på olika håll, ja ska bo själv i en lägenhet, hur ska det då? jag har aldrig bott helt ensam, men det kanske är bra för mig. Eller något, i helgen planerar jag att bli dyngrak iaf. det är så jävla behövligt. Om en vecka är det kryssning med, blir kul, fast ja har ju ingen att festa med där. får väl sitta där i baren som en alkis brud helt jävla själv.
Allt ordnar sig tillslut, men ja känner mig ensam..


Hur blir en hundring två?

Va precis med om något sjukt/kul nyss. Kom in en tjej, ja 13-14 år kanske, men en hundring observera EN, och frågar mig om hon få växla till en hundring. Jag fattar inte?
- Jag ska fylla på telefonen och då behöver ja två stycken, men ja glömde den ena i skolan. Så kan ja växla till en hundring.
Jag svarar - Jag kan ju inte bara ge dej en hundríng?
- Du kan inte växla den alltså?
- ehh Nej .

haha, kul kul.

Another day in hell

Jobbar idag men, känns lite svårt att jobba med allt som går runt i huvudet. Men det ordnar sig nog. Igår tog jag ett jävligt jobbigt beslut. Jag ska lämna ifrån mig hunden. Jag vill inte men jag vet att det är det bästa för honom. han behöver ett hem där han känner sig trygg, och jag känner honom inte längre, när ja träffade honom igår va han inte samma hund. Det va en kille som va intresserad av Nel, men det va inte säkert än men vill han ha honom så får han honom. Så jag och nelson låg och kramades och grät igår, fan vad jag älskar honom. Fast en bra grej hände det igår faktiskt, vart super glad. Sandra, Fredriks ex som han har barn med kom hit och pratade med mig, och sa att hon visste ju att ja och rasmus har kommit varandra nära och att han och jag inte behöver tappa kontakten med hono , hon kunde komma hit med honom så vi fick leka och så. Det gjorde mig riktigt glad, och att hon kom och pratade med mig överhuvudtaget, för att fråga hur jag mådde framförallt. Hur många ex gör ngt sånt ? Inte många, men allt skit jag hört om henne, tror ja jag bortser ifrån, den uppfattningen fick inte jag alls. För mig är hon riktigt snäll. Tack Sandra!
nu ska jag prata lite med marlene på msn.
Peace!

my life..

ja mitt liv är en enda röra. Mår inte så bra alls. Gjorde slut med Fredrik i lördags för att han misshandlade mig ännu en gång, jag tänker inte va tyst och inte skriva om det, får folk reda på det så skiter jag i det. Jag är inte sån som går och tiger om saker. Och jag är inte sån som tar massa stryk i vanliga fall. I det här förhållandet gjorde jag det, alldeles för många ggr, men nu är det färdigt, jag är ingen jävla slagpåse, jag har känslor jag med och denna gången förstörde han inte bara mitt psyke och min kropp, utan också min hunds psyke. Nelson mår skit dåligt. Vad som hände med hunden orkar jag inte skriva om, inget viktigt heller, det enda jag kan säga är att det är nu eller aldrig jag ska få reda på min hund, dom pratar om att avliva honom, men det kommer inte på fråga, då flyttar jag hellre in hos bolle igen och tar stryk, min hund är mitt allt. Han kan va en fitta, men han är fortfarande min bebis och den enda mannen i mitt liv, och jag tror jag nöjer mig med honom. Killar är fan sjuka i huvudet. Bor hemma hos mamma och syrrannu i en etta, känns skit träligt, hunden har malin på dagara och vi ska ha honom på nätterna, känns också piss. Kan inte ens ta han om min egen hund pga att jag jobbar och för jag mår som jag gör. Men jag kan säga en sak, är så jävla glad att jag hade Nel med mig, han slickade min tårar och låg i mitt knä, nu vägrar han låta mig gå själv, han sover ¨PÅ mig och vaktar mig för livet, stackaren han har fått men för livet. Fredrik och jag är vänner iaf. tänker inte vara ovän med honom, han har sagt förlåt och jag vet att han ångrar sig, men han behöver hjälp,. Han kan inte fortsätta såhär, han sabbar för sig själv, sin son och för alla andra runt omkring, Älskar honom trots allt, men jag kan inte gå tillbaka. Jag vet att jag är stark innerst inne, jag kan klara det och jag har mijontals människor som ställer upp mig mig, men ändå känner jag mig så jävla ensam. Jag har inte ens hunnit gråta över allt som hänt. Jag är ändå verkligen den blödiga typen som kan gråta i dygn, men det kommer väl, när jag orkar släppa ut det. Just nu måste jag vara så stark jag kan, för nelsons skulle, han känner ju av precis hur jag mår. Ska leta lägenhet efter jul, får hoppas på att soc hjälper mig, för i en etta kan vi inte bo allihopa. och hunden måste få ett eget hem och känna sig trygg, och det gör han inte nu. nu velar han runt bland folk och snart ska jag åka på kryssning och lämna honom ytterligare en gång, känns för jävligt verkligen. Fan vilken situation jag har satt oss i. Borde lämnat honom första gången..

nej nu orkar jag inte mer.
Peace ..

Jobb..

Är så jävla sliten, är inte van vid att jobba så mkt, och nu har jag jobbar varje dag sen i torsdags förra veckan, är ledig imorgon sen hela helgen igen. Det känns kan jag tala om, när man bara är van vid att typ gå i skolan eller ligga hemma o bara hoppa in och jobba ett par timmar, men vad ska man göra, mamma måste ju få jobba på sitt andra jobb som jag vet att hon trivs med och jag tjänar ju pengar , det är ju aldrig fel. men mamma ska nog börja heltid nu och då får ju jag hela månadslönen som hon brukar få annars. Det är ju inga fel. I helgen funderar jag på om jag kanske ska gå ut, men isf i karlstad eller ngt. men då måste jag fixa ngn skjuts, det är inte det lättaste. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva det har itne hänt så mkt på senaste tiden, såklart inte, det är ju kristinehamn.´..


peace

Friday im in love..

Idag är det fredag, jag jobbar, med det var en bra dag på jobbet idag. för min farfar kom hit med hans tjej. vart jätte förvånad, hon sak tydligen börja jobba på marieberg här i stan så dom tog en fika innan. hon va jätte trevlig, fick se hennes hundar med, hon hade dom i bilen, hon har världens finaste chihuaha (eller hur det stavas) hon skulle få valpar med, så vem vet, jag kanske äger en liten hund snart. Haha. La in bilder från telefon nu, så nu kommer bilden på nel & mojje.Bästa vännerna. Nelson & Mojje

Bästa vänner såklart!

peace!

Dramaqueen!

Jag tycker det här är så roligt, skriva skit om folk i min blogg.. Om såna som förtjänar det såklart. Saken är den att om mina vänner ljuger för mig, pratar bakom min rygg. Då tycker jag att jag kna lika gärna leva upp till den nivån och göra samma sak, Fast ja är ju fortfarande lite mer ärlig, ingen bakväg här inte. Bara att läsa i min blogg. Fast jag fatta fortfarande inte exaklt vad du blev sur över som jag skrev, va ganska mild ändå.´Skrev egentligen inget elakt alls ennligt min mening. Folk måste bara förstå att när man beter sig illa så slår det tillbaka en dag. Så är det alltid. Tro mig, jag vet!
igår va jag uppe hos Bina och Lou/Mojje med nelson så dom fick leka, dom är nämligen bästa kompisar. Skit söta ihop,. tog kort med telefonen när dom pussas, har tyvärr ingen sladd så jag kan lägga ut bilden, men kanske kan ordna med det sen. Sen gick vi ut så dom fick leka lite i parken med, sen va jag tvungen att komma till cafet för mamma sa att det stod en hund fastbunden vid museet, han hade stått där i över två timmar. han skakade och frös, vi gick fram o gav han vatten och köttbullar men han ville inte äta, han va väldigt skygg, sen kom ägaren, mamma skällde ut honom efter noter, o han lovade att de aldrig skulle hända igen o sa att han trodde hunden va ngn annanstans, hel pundig, Knarkare borde inte ha hund!! Idag jobbar jag, sen ska jag till bina, Rasmus, jag , sabina, o sebastian ska baka pepparkakor! Kommer  bli jätte kul. Sen jobba hela helgen.. Inte en lugn stund nu och ja är så trött och har så jävla ont i min rygg. Hatar att vara hemmafru! skulle gift mig med en rik gubbe och haft folk som gör allt åt en, det enda ja skulle behöva göra va att shoppa! Inga fel det inte. Men nu vart det ju inte så. Jag vart bara en vanlig svensson, som bor i en trea med man, barn & hund och försörjer hela familjen. Men jag har det väl bra... eeelller? Haha jodå, Trivs rätt bra med hur jag har det.


Snart är det kryssning!!


Over and out!


Drama. Alltid drama.

Yes så är det. Förstår inte ens varför du skulle ringa mig om du bara skulle berätta hur elak Marlene va som gjorde det. Jag visste ju om det så varför inte vara arg på mig med, och det hon gjorde anser jag inte är fel heller. SOm sagt ni är ändå inte vänner. och jag kan inte tycka synd om dej, har alltid sagt att what comes around, goes around och nu gjorde det de. Skit ska ha skit helt enkelt, citerar en bra vän till mig :)
Idag var det rättegång iaf. Äntigen är allt över, bara att vänta på hans dom o hoppas att det är lugnt efter det här. Gick iaf bra, men det va jobbigt, riktigt träligt var det, sitta mitt emot den man älskar o berätta vad han har gjort fast ja redan förlåtit honom. Har köpt en julklapp till min syster med, hon kommer bli jätte glad! Men kan inte skriva det här. ibland tror jag att hon läser min blogg. Hon får den på bussen på vägen till båten tänkte jag, Passar cafet åt mamma nu, hon skulle byta däck, hon är alltid sist i stan med att sätta på vinterdäcken, så kommer bolle ner med så ska vi ta ut pengar och handla lite tror jag nog. Sen blir det promenad med Nel sen ska jag fan sova. Är jätte trött.

Ha det bra heeey!


Marre marre marre marre marre

I lördags  va jag, bolle & Marléne på statt. Förfesten va så jävla rolig. Vill inte nämna namnen på dom som va där, lika bra så jag slipper att skämmas. =) Men roligt var det. Dom andra gick iaf till varvet och vi till statt. Minns inte riktigt om jag hade så kul där, va rätt full men sen vart jag skallad iaf. =) Jag lyckas alltid få stryk, men folk i den här stan kan inte skallas, då tycker jag att man ska hålla sig undan sånt. Fick en skallning i pannan!? =O .
Efter det skulle vi dra ihop en hel armé för att ge igen. haha. Jag kan säga att våran armé sög fett!! Alla va på i början, men sen går en o en fram och skakar hand med personerna i fråga och bestämmer sig för att allt är ok? Hm, trodde det va jag som bestämde när det va lugnt o inte. men tydligen inte. sen stod vi där, en armé på tre. Sabina, bolle & jag. Mén dom höll sig framför snuten hela tiden, så detg blev inget av ngt. Men vi ska nog ordna en riktigt hämnd, men en riktig armé!! Så det så.
Idag ska jag upp och kolla på aleks nya lägenhet, sen ska jag städa lite. Imorgon är det hundkurs, på onsdag rättegång, på torsdag kommer rasmus. Intressant vecka. =/
Får väl skriva mer blogg på fredag när jag ska jobba =) om inte min mor gömmer datorn som hon har börjat med.
peace!


RSS 2.0