Första eller sista inlägget i den här bloggen nu...

...Har inte bestämt mig riktigt än, Saker & ting har förändrats iaf, både på gott & ont... Det onda tänker jag utelämna för omvärlden, dom som vet är dom som behöver veta. Jörgen & jag har gått isär, det var väl ett par månader sedan. Det var bäst för oss alla tror jag, ålderskillnaden är för stor, speciellt när den ena tycker att han levt klart medans jag bara är 24 och inte alls är redo för separata sängar, matchande joggingdress och ligga och läsa allers typ. Jag vill leva, umgås med vänner, alla killkompisar som jag inte kunnat ha.. Nu har jag mer eller mindre bara killkompisar. Underbart! Jag och andra tjejer går inte riktigt ihop... :)
Den riktigt roliga nyheten är att jag träffat en ny helt underbar kille som jag är tok-kär i. Jenna älskar honom och han är en riktigt bra styvpappa trots han unga ålder... Ja ni hörde rätt. UNGA, 19 år faktiskt. =)
André Lundqvist, du är den finaste personen jag träffat på länge, du får mig att må så bra.
Om du bara visste & själv kunde inse vilken fin person du är. Jag hoppas verkligen att vi kommer vara tillsammans läänge, eller för alltid går bra det med. finns inte så mycket mer att skriva, slänger in lite kort istället.
kärlek
<3 Min kärlek
Adde & Jenna myser
Vackra jag. :)
I fjällbacka med mina hjärtan
XOXO Jennifer

RSS 2.0