Helg, helg helg.

MMm, och jag vill festa men ja ska ju jobba imorgon, är isf på lördag men vafan. Rasmus är ju här o allt,. Får hoppa de den här helgen, men de va ett tag sen nu känns de som.. fast det va det väl inte antar jag. Nu jobbar jag. Ska jobba till fem, sen ska jag väl hem o se till så min familj får mat i sig. =) Johanna kom till stan idag, ska träffa henne någon dag i helgen, vet dock itne när hon kan, men hon SKA träffa mig iaf, annars blir jag sur. Så det så. Första snön kom idag med. LIte kul, fast kanske inte, äh jag vet inte. Min hund tyckte det va kul iaf, han va hel-vild. RAsmus ska få en pulka idag och åka lite, han och bolle skulle komma ner och fika lite senare. Blir kul, fast då blir det ju fullt upp. Han vet ju var kakorna finns, det kan ja ju tala om. Åh Raaz va så jävla rolig igår när vi va ute. Han ställde sig helt blick stilla och typ halv-viskar
- kom. till mig, och klappar på sig själv, som om jag vore en hund =) haha, iaf, så ja gick dit o ställde mig, han stog helt stilla och gjorde ngt sjuk min, men han såg ut att njuta, och ja skulle komma nämre och mer eller mindre lyssna? Sen säger han: - JAg kissa! Och jag bröt ihop, han är verkligen inte klok, och eftersom ja tyckte det va såå kul va han tvungen att göra det hela vägen. Of course!
Va en rolig dag igår. Är skönt att ha honom tillbaka.
Nej nu ska ja dricka mer kaffe, och vänta på att klockan ska gå så jag får gå hem någon gång.

Nu skrev Johanna med. Ska gå dit när jag slutar..

Peace motherfuckers!


I know it´s the right thing.

sitter på cafet nu, skulle jobba sista timman för att mamma skulle på utvecklingsamtal med min syster. Får se hur det går om hon sköter sig, men det tror jag nog, Hon är helt olik mig och då kan det ju bara gå bra liksom. Idag va vi på hundkurs igen, gick jätte bra. Fick mycket beröm för vi hade gjort allt som hon sa till oss om. Det är alltid kul att höra. Idag skulle vi lära honom att gå i koppel för han har börjat dra så in i helvete, och vi va ute o gick i en timma, han gick så fint så man trodde man va ute med en helt annan hund, vi fick börja använda klicker. Verkar bra, hittils har det funkat bra, bara att fortsätta att göra allt hon säger så blir han helt normal =) haha. SÅ gav hon honom ett hundtäcke med, hennes hund använde det inte längre, jätte snällt. Igår fikade jag med Marléne också, det va trevligt, kändes skönt att umgås med någon vettig människa igen, som inte pratar massa skit och sitter och ljuger, för det är inte marlene det. hehe. Hon är raka motsatsen, Wonderful! =) Imorgon ska jag till carema äntligen, men där kommer jag bara få en remiss till en annan läkare det är jag helt säker på. Men snart så vet jag vad jag är allergisk mot och kanske kan hålla mig undan det. Träligt o äta medicin hela tiden utan att veta varför man äter den. Sen kommer ju rasmus imorgon klockan ett också, och ska vara hos oss till måndag och så kommer det fortsätta varannan vecka. Känns bra att det äntligen blir något med allt, vet att fredrik är jätte glad över det. :P
Mitt nystartade liv som jag kallar det ,funkar riktigt bra, Mår mycket bättre nu utan allt snack. Blev fruktansvärt påfrestande psykiskt av att hela tiden lyssna på skitsnack, och sen att jag mer eller mindre vart likadan, utan att jag ville det. Kan inte för mitt liv förstå varför man ska prata skit om sina vänner till sina vänner? Konstigt, men vissa gör det väl för att dom själva ska må bättre, jag vet inte. Bryr mig inte längre faktiskt, det enda jag brukar fundera på är :
"Vad säger dom om mig nu?", men det kan jag nog räkna ut, man vet ju vad dom går för i vanliga fall.
Är otroligt glad att jag har mer vänner så jag inte bara hade dom och sen vart ´helt ensam.
Pratade med JOhanna höromdagen med, va kul, det var ju ett tag sen man pratade med henne nu.¨
Saknar henne så mkt, men jag ska försöka höra av mig mer och se till att ta mig ner till gbg snart, hoppas hon också försöker det.  Nej nu skiter jag i det här, ska göra lite sallader.
Peace!

A new start with new friends.

Nu sitter jag på cafet och väntar på att alek ska komma ner, vet inte om hon hinner men det märks väl. Skulle ändå komma ner och hålla mamma sällskap, Pia va nämligen sjuk idag. Imorgon ska jag träffa Marléne, vi skulle ta en fika. Ska bli skönt att umgås med någon vettig människa känner jag, Vart ju en vild diskution efter min senaste blogg, men det var ganska väntat faktiskt. Trodde dock inte att jag skulle bli "boven i dramat" bara. Lite kul att skulden vart min tydlige, så nu vet alla det. Om ni inte gillar att era kompisar ljuger för er och sen att ni tar reda på sanningen och sedan blir sur. Då är det ert eget fel?! :/ Well well, I dont need that shit.
Blir bra det här. 
Får blogga er sen,.
peace


What goes around comes around.

Ja så är det. Är så trött på folk så det finns inte ord för det. Jag ska bli likadan har ja tänkt, lika falsk och jävlig som alla andra. Är så förbannat trött på folk som kallar sig ens vänner men hela tiden kommer det fram saker om dom, Från den  ena och den andra. Har alltid vetat vem jag kan lita på och inte, men ändå har man vart lite naiv och tänkt att mig kanske dom inte säger så¨om eller mig kanske dom inte ljuger för, men vad får man för den tilliten, inte ett piss kan ja tala om, man ska aldrig lita på någon förutom sig själv, det har jag alltid tyckt och alltid levt efter men vissa gånger tänker jag om och inser att man måste ju kunna lita på någon, men varje gång man gör det slår det tillbaka på en som en käftsmäll skulle man kunna säga. Kan inte skriva vad det handlar om, för det jag vet, vet jag inte egentligen. Det jag däremot vet 'r vilka som är mina riktiga vänner, som alltid finns kvar för mig vad som än händer, och dom är få, väldigt få. Kan faktiskt ine komma på mer än två. Nämner inga namn, det blir så mkt skit då. Från resterande som trodde att det var dom. Nej nu håller jag mig på avstånd, och umgås med dom jag känner, alltså dom jag känner på riktigt.
Idag jobbar jag. Har jag gjort sen i torsdags, och knappt sovit något på tre fyra dagar nu. skit jobbigt, känner mig som en vandrande Zombie, Imorgon ska vi iaf till Ikea. ska bli kul. Sen bokade jag en kryssning igår.
Mamma, jag, felicia och bolle åker på krysssning den 23/12 och kommer hem den 25/12. kommer bli riktigt kul. Va faktiskt väldigt billigt att åka, två dygn, inklusive mat , så tog ja lyxhytten:P. sammanlagt 5580:-. Inga pengar ens.
Va och fikade hos pappa igår med, va riktigt trevligt. Tror jag kanske har fått honom att träffa farfar nu, men vi får se, han är lite vrång den där. Nej nu ska ja göra ngn nytta. med nytta menar jag leta lägenhet, vi ska nämligen flytta. Hatar ställer vi bor på , flyttar dit mer och mer drägg.. usch.

peace!


Jobb..

Ja idag jobbar jag själv hela dagen, det är verkligen det  tråkigaste jag vet. Sabina brukar komma ner och titta till mig då, men nu är ju hon o Norge och flashar runt så det blir det inge med. Alek kanske skulle komma ner iaf. Va med Alek igår, vi fikade sen följde jag med henne och handla ´lite, som vanligt.,blir lätt så när man är med henne, hon är nämligen shoppo-holic. =) Städa hela lägenheten igår med. Nelson hittade sin nya säng då. Rasmus lilla säng. Haha, hade hoppats på att han skulle sova där hela natten, men nej då. Efter en kvart eller något kom han och trängde sig ner vid mig så jag sov inget inatt heller. Funderar på att kanske hälsa på min farmor idag och berätta att jag har träffat min farfar. Vet inte hur hon kommer reagera men tror inte de blir positivt iaf. Undrar om Julia vet? Annars tycker jag hon borde få veta, jag vet ju hur besviken jag är för att ingen talade om för mig. Men det ordnar sig. Måste ju se till att berätta snart iaf, så jag inte säger det på julafton. Typ enda gången man träffas liksom. Hehe, är nog inte så populärt. =/
Nej nu ska ja göra någon nytta.
Peace

Onsdag.

Höromdagen träffade jag Kenneth, min riktiga farfar. Vi va och tog en fika tillsammans. Han är verkligen jätte trevlig och snäll. Han berättade massor om varför det vart som de vart och allt om hans missbruk. Sjukt hur mkt han hade gått igenom, men att han har tagit tag i det och är nu helt drogfri. I 40 år hade han ett missbruk, han är 60 nu. Ni kan ju tänka er själva. Han är ju hur bra som helst. Han är lätt att umgås med, känns som att vi har känt varandra hur länge som helst. Han skickade ett jätte fins sms till mig efteråt också¨, han skrev att han va så glad att han hade träffat mig nu, och att han hade mer att leva för nu. =D .. SKa blir intressant att se hur farmor och "Farfar" reagerar när jag berättar att jag har träffat honom. Dom vet nämligen inte att jag vet något, det är aldrig någon som beättat om honom för mig, mamma gjorde de för ngt år sen kanske.Sjukt att dom undanhåller en sån sak. Visst han har levt ett skitliv, men det är fortfarande min farfar.. För några veckor som bestämde jag mig ju för att leta upp han och var ju beredd att hitta en pundare, men hade ändå velat träffa honom och lära känna honom, hade han inte haft ett hem hade han fått bo hos mig. Så jag hade ju som sagt inte brytt mig, Det är ju mitt kött och blod. Men nu har jag honom! Och vi ska fortsätta att träffas.

Idag har jag ringt malins hundtjänst med, så jag kan gå kurs med Nelson, Han har blivit för jävligt rent utsagt, fy. så det måste styras upp. Blir nästa tisdag . Sen kommer väl sabina hit med och fikar, sitter på cafet som vanligt.
Måste träffa Sara ngn dag med, vet inte hur det ser ut i hennes nya lägenhet än.. och det va ett tag sen dom flyttade in.
Nej nu får det vara bra, 

peace!


This is it.

Lördagen vart som planerat , skit kul =) Att vara Emo är ganska kul, men de räcker för en dag bara, mk kläder, mkt smink, mkt hår, mkt jobb så att säga. men snygga vart vi, det kan ingen ta ifrån oss. här är en bild, ni kan ju avgöra själva. Jag, sabina & Syrran



Statt sög ju som vanligt, men vi gjorde iaf våran del, och det blev kul ändå. Sabina & jag kan ha kul vartsomhelst iof. Vi är liksom det roliga =) Det som va roligast av allt, måste va när dom drar på American Idiot med Greenday och jag o sabina börjar verkligen hoppa runt o dansa punkdans som fan. Va sjuuukt verkligen. haha.

Nu sitter jag på cafet. Det är stängt dock, men sitter och väntar på samtal så jag kan gå o möta Kenneth så ska vi gå och ta en fika och prata lite. Kommer bli kul, men blir nog lite stelt, men vafan.. ordnar sig nog. Efter det bär det väl hem för at spela Ps3 , köpt ett nytt spel som jag blivit beroende av, har lätt för att fastna för sånt, Saint row är det iaf. Älskar´t.

Nej nu får det va bra.

Peace motherfuckers.


Lördag... Äntligen!

Ja, idag är det lördag, har längtat efter den här dagen i ett halvår eller något. Haha. Sabina och jag ska festa idag , och vi ska vara utklädda...till Emo! Kommer nog bli skit kul, eftersom vi har planerat den här dagen hur länge som helst, och fixar kläder och skor & allt som här till. Det är inte lätt att vara Emo, det kan jag tala om. Blir mkt att greja med bara för en dag, t'änk dom som gör det dagligen? ojojoj. Dom stackarna.
Igår hade Fiffi halloween fest på cafet, så jag, sabina & bolle va där o fixade och hjälpte till. Fiffi vart världens snyggaste Emo det kan jag lova er. Men sen har hon ju att brås på med ;-)
Den där historian jag skulle berätta med,. NU kommer sabina flippa för hon har hört den femhundra ggr. Haha, men vad kan man göra.
Åretigen sabina, jag o bolle (vi sitter ihop) va på rättegång i tisdags. Den gick bra kan jag tillägga. Men iaf. jag satt ute och väntade på att få komma in så kommer det ut en karl och pratar lite med mig,berättar att han har en son i kristinehamn, det sonen råkade vara min pappa. Helt sjukt, Hade aldrig träffat min riktiga farfar, Alla sa att hn bodde i degerfors och va knarkare och alkoholist, att han bodde i en kartong på gatan typ. Men de gjorde han inte, han hade gått behandling och bodde o karlstad sen 2005. Fick hans nr och vi har messat lite, han kommer hit i veckan. =) Ja det va den historian, nu ska jag nog jobba lite igen

Peace!
'

RSS 2.0