Hårförlängning!

Idag har jag verkligen inte åstadkommit någonting alls, har mest suttit framför datorn och tvn, har pendlat mellan dom två. ;-)
Jag & min syster har beställt löshår för någon dag sen. Vart visserligen blondt men ja får färga det, ska bli kul att få långt hår igen. Eller längre kanske man ska säga.

gd       h+år
Snart ska jag äta mat. Ännu ett tidsfördriv som jag gillar!
Idag blir det potatis och köttfärslimpa, kocken är.. min mor! Efter det ska jag träffa min man och så ska vi ta en kaffe på stan, så jag iaf har gjort något idag. Funderar på att gå ut och gå lite ikväll med, men det får vi att se hur det blir det med det. Började kolla på en film igår, en skräckfilm "The children" men vi såg inte färdigt den för syrran skulle lägga sig så hon skulle orka upp till skolan, så vi får väl se klart den idag. Den verkade inte så bra dock.. Bebisen lever livet där inne i min mage, man ser hur hela magen "gungar" för han/hon sparkar så.. ser helt galet ut! :)
Nej nu ska ja se hur det går med maten.

Kramar

 ♥ Jennifer


De säger att det är kul att vara ung och fri
Fri från vadå, från förpliktelser, tjenare
Man skulle va' horan, madonnan
Smart och korkad på samma gång
Man skulle ha en kille med bil
Man skulle ha en silverring
Jag var inte ens kysst
Men jag visste vem jag var

Vecka 24 ♥

Ja tiden går så fort, är i sjätte månaden redan. Längtar mer och mer efter den lilla! Ska bli så jävla underbart.
Idag ska ja till Marina på UC och se om hon har hittat någon praktikplats åt mig, ska praktisera på dagis ett tag, man måste ju tydligen göra någor för att få pengar med . =) Efter det ska jag träffa Alek, ska bli kul , vi ses ju inte så ofta direkt. Sen ska ja hem till Julle, idag har jag lovat bort mig till honom hela kvällen och natten, vi har inte sovit ihop på hur länge som helst, har ju varit här med Syrran när mamma vart borta i helgen. Ska bli mysigt att få sova med honom igen, somna på hans bröst, det är det bästa jag vet, känner mig så liten och så trygg i hans famn. Ord kan inte beskriva hur mycker jag älskar den där gamla gubben =)
Och att vi ska ha ett barn ihop känns ännu mer fantastiskt, det här barnet har förändrat mitt liv, till något mycket bättre, vem vet vad det hade blivit av mig om jag inte hade blivit gravid. Nej nu ska ja lyssna på lite musik sen ska ja gå ner till stan!

Ha det bra. Kramar

 ♥  Jennifer!

Vill ha sommar!

längtar som tusan efter våren & sommaren, först och främst för att bebisen kommer då sen att bara kunna gå ut, utan att frysa ihäl. jag avskyr verkligen vintern. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen, sen fikade jag med Ciara, min övervakare, va jätte trevligt, som alltid =). är verkligen glad att jag fick henne som övervakare, det är ju ganska viktigt att det "klickar" med personen man ska ha kontakt med en gång i veckan i ett år så.. Sen har ja ju turen att hon också är fikagalen :P
imorgon ska jag till frivården och börja med programmet BSF som ja vart dömd till. Torsdag ska jag på möte hos Marina, då ska jag få reda på hur det blir med praktik, måste verkligen ha någo att göra nu, blir så less på att bara gå hemma hela dagarna. Får se om ja ska ta och ringa pappsen sen och se om han vill bjuda på en kopp kaffe kanske, har inte träffat honom sen julafton nu..
nej nu ska jag och min älskade karl gå ut till posten och skicka iväg ett paket..

Kramar Jennifer.

Vecka 21

Ja nu är jag i vecka 21, tiden går fort ändå, men inte tillräckligt fort. Nyår blev helt underbart, vi åt på kinan, lyckades till och med få i mig efterrätt, friterad ananas med glass, det är något jag har varit sugen på huur länge som helst så det fick gå ner. Sen gick vi hem, la oss i sängen tills innan tolv, då skålade vi med alkoholfri cider och tittade på raketerna. Sen tvärslockande jag. Nyår känns rätt överskattat. Mamma och felicia har magsjukan så jag får bo här hos julle så länge, vill inte bli dålig jag med... Igår fikade jag med Zandra Dee på stan, så gick vi lite i affärer, får se om ja får med henne ut och fika idag igen, jag är nämligen fika besatt!
Nu ska jag sminka mig och fixa till mig.

Peace

RSS 2.0