Dagen innan nyår!

Just nu sitter jag hemma och titta på när min mamma och syster packar och stressar, för dom ska åka till sälen klockan ett, dom ska fira nyår där. Jag däremot, ska ta hand om lilla skrållan (katten), sen när man är gravid får man ju inte åka snowboard, inte bada på äventyrsbad, inte festa.. Ja man får ju i princip inte göra något alls, förutom sitta inne och äta och bli ännu fetare. Imorgon är det nyårsafton, vad ska man göra då? jag och älskling ska käka något, funderar på om vi ska gå ut och äta på kinan, sen blir det dricka pommac! VI kanske ska smälla lite raketer med. Va på stan och käkade med Sandra igår, vi pratade på att kanske gå ner på stan, typ biljarden (om det är öppet) och härja lite. Får se hur det blir med det, jag har ju världens finaste nyårsklänning att ha på mig, det framhäver verkligen mina fina kurvor ;). Tanken med den klänningen är att man ska vara smal, men whattahell! =) Ikväll klockan sitter jag bänkad framför tvn och tittar på Victoria´s secret fashion show 2009 iaf!
Finns inget bättre!

Gott nytt år gott folk!

Alek & Frivården

Vaknade klockan tio idag, det betyder att jag sov väldigt länge, oftast är jag vaken senast halv nio på morgonen, men jag och syrran låg uppe sent och kollade på House of Wax som gick på tvn igår. Alek ringde nyss, jag ska hem till henne och fika, hon hade bakat julgodis som hon skulle bjuda på. Eftersom vi själva har bakat så mycket nu, så har jag hööga förväntningar, haha =). Sen vid kvart i tre ska jag till frivården, ska få träffa en tjej som kanske ska vara min övervakare, om jag tycker att hon duger.. Sen ska jag försöka få tag i evelina med, min ekonomihandläggare, se hur det gick på mötet igår, om ja kan börja leta lägenhet eller inte... Ska väl ta mig tid att träffa min man med, men han sover mest om dagarna så det blir lite svårt.. Får gå och pussa lite liv i honom sen. Nu ska ja kolla lite på Project runway sen vänta på att lilla Alek ringer mig..

Ha det bra !


Tiderna förändras..

Inatt sov jag hos min karl, inte ofta jag gör det, brukar inte sova så bra där annars, men den här gången gick det så bra så =), gick hem vid elva och bakade lite.. Fan vi har bakat hur mycket som helst. Marknadsnougat, bullar, knäck, tuppkaka, lussebullar och moccarutor.. Kommer bli hur feta som helst. Skulle fikat med sandra på stan idag, men vi insåg att det är fan för kallt ute , stannar inne.. får se om ja ska ner till henne en sväng sen.
Träffade Sabina häromdagen med, hon såg fräsch ut, hon ska in på Berondecenter den 18,e nu, hoppas det går bättre nu och att hon klarar det...
Fick höra att Sara hade haft dop i lördags med... Det visste jag inget om, tydligen är inte ens vänner sen flera år tillbaka bjudna, tycker det är så jävla dåligt, men visst, ska vi bete oss som 14 igen, så fine, kör på det du, tur att vi andra mognade någon gång. Men det bevisar bara vilka ens RIKTIGA vänner är och har varit under alla år. 
Sabina tex, hon har inte betett sig så bra mot mig, jag tycker inte att hon har varit en vän, men ja har fan alltid funnits där för henne, och kommer alltid att göra det. För hon är min vän, vi har varit så nära vänner en gång i tiden, sånt kan man inte bara kasta bort. Men alla kan ju inte vara lika perfekta som mig.. Det går ju inte. =)
NU är det mat.! 

peace 

Vecka 18 + 5 dgr

Igår åkte vi iväg på Ultraljudet, allt såg jätte bra ut, det var sjukt fränt att se allting, men min bebis är tydligen blyg och försökte gömma sig hela tiden, så det tog ganska lång tid, fick gå upp och gå lite och kissa så den skulle flytta sig men det ville den inte.. Vart svårt att få en bra bild med, könet ville jag ju veta, var hur spänd som helst, MEN... det gick inte att se efterson han/hon gömde sig så, och hade en liten fot ivägen, och ville som sagt inte hjälpa till att flytta sig, så vi får vara ovetande, så blir det en överraskning, det känns jävligt kul det med faktiskt. hur som helst älskar jag den lilla rackartussen, jag vet att han eller hon kommer bli perfekt!




Grattis älskling!

Idag är det Min mans födelsedag. Han fyller 46 år idag, han har inte gillat såna här dagar, han är inte van vid att bli firad heller vad det låter som.. men det ville ja ändra på. så ja gjorde ett eget litet kalas här hos mamma, var uppe vid sju imorse. Kändes som min egen födelsedag. =)
Bakade en marsipantårta, en "special-edition" bara för JulleBulle, sen duschade jag och gjorde mig iordning, sen fixade jag den sista presenten, blåste ballonger och satte upp utanför dörren och inne. .. Klockan ett halv ett väckte jag honom för att han fick komma hit på "brunch" , sen blev det tårta, han vart lycklig över allt han fick, speciellt den ena presenten, som var en telefon. :P
Ja men vafan, man är väl världens bästa fru eller. What can I say? Älskar ju Jörgen, mest av allt.
Vart en lyckad dag. Är nöjd med min insats. Imorgon bär det av till Karlstad, kolla i lite affärer, peka ut allt ja vill ha av min mamma i julklapp ;), sen Ultraljudet.. wohoo. Så imorgon gott folk, då får vi veta..
Lägger in lite bilder, på "familjen", tårtan, och på födelsedagsbarnet.






Han känner när bebisen rör sig :)



YingYang tårta!


Älskling!

Frivården..

Började dagen med att gå till frivården, det va okey, låter som det kommer gå ganska smidigt allt det här, ska få ha en övervakare, Alek ville bli min, ja frågade med hon tyckte inte man skulle ha en nära vän, nehe det va ju synd då, så hon skulle ta med ngn på nästa möte som hon tyckte passade bra.. får se om ja tycker hon duger åt mig =)
Sen mötte ja Sandra, gick och käkade på paus, sen skulle hon spela bort lite pengar, nu porrsurfar vi lite..Sen blir det väl hem till gubben för att snacka lite skit, får se om ja kanske ska baka lussebullar idag med. Runt sju ska iaf jag & min syster bowla. Det är bra för mig det.
Har börjat känna hur det lilla livet i magen rör sig. =) det är jätte kul, exakt en vecka idag tills ja ska på UL! då får ja veta om det är en flicka eller en pojk. Läängtar!

Peace

RSS 2.0