Jenna Felicia Lindstedt ♥

Nu sitter jag och dricker ett glas vin och bara slappnar av, skönt med tanke på att det har varit fullt upp i ett par dagar, dopet var i lördags och det var kanon! Tack allihopa som var där, och tack för alla fina presenter. :)
Jag hade bakat alldeles för mycket så nu är typ allt tillbaka i kylen igen. :/ Men men.. Det får väl Julle äta upp. Jag kan inte äta för mycket sånt där nu när jag mer eller mindre slutat amma. Jenna är sjuk, det vart hon dagen innan dopet, så hon var hur snorig och febrig som hels, men ändå lika glad. men hon älskar ju att stå i centrum. Och för att inte tala om alla kameror. :) Självförtroende som mor sin skulle jag tro.
Hon döptes till Jenna Felicia Lindstedt, Felicia vart rejält chockad att vi valde hennes namn, eftersom ingen visste vilket namn det skulle bli..


Förut tog jag och Jenna en sväng till Pappa. Där bjöds det på mat, Robin, fica, julia, victor, Liza, pappa, Jenna & Jag, Stora familjen :) nej men det var trevligt. Så fick jag lite bilder från dopet med, Min moster jenny har dom flesta bilderna än, men jag ska få dom på skiva så då ska jag ladda upp flera. Imorgon ska jag med mamma ner till gamla blå valvet, dom ville tydligen ha våran hjälp, dom vill ha sakerna vi hade , eftersom det i princip bara var när vi hade det som det gick runt, vi får väl se om vi vill lära ut våra hemliga recept! Nej nu ska jag och julle dra på någon film, det är ju bara skit på tvn.



 
Jenna, jag & Jörgen

Jenna & Prästen, (hon var riktigt bra btw)




Robin (gudfar), jenna, jag, alexandra (gudmor) & jörgen


Öppnar doppresenter, brevid min min kusin Thilda och med ryggen
mot kameran, min lilla kusin jessica.


Ciao// Jennifer ♥

Stress,bak,dop,ensam men ja känner mig friii :)

Jahapp, det har väl hänt en hel del sen jag skrev sist, men jag har verkligen haft fullt upp eftersom jag för tillfället bor själv med Jenna, det är inte heelt enkelt att sköta allt ensam. Men det går, bättre än vad jag nånsin kunde tro. I fredags fick jag ett sms om ifall jag ville komma på fest, tio på kvällen, såna där saker man inte kan göra när man bor själv med ett barn, men jag tänkte att what a hell.. jenna kan väl vara själv hemma ett par timmar.
Nej! Jag skoja bara. Ringde min syster Julia och frågade om hon hade något för sig, det hade hon absolut inte, så hon och hennes kompis Adéle kom hit och passade jenna, hon sov ju så det var ju inte allt för jobbigt. Hade iaf skit kul, det som var mest roligt var väl att ja bara kunde göra en spontan grej, det var längesen.. Lördagen åkte jag och hälsade på pappa Och Liza,fick lite käk sen hem och lägga dej typ.  Söndagen var jag med syrran, vi åkte upp till björhallen och kollade på hockeyträning. Det var kallt! men vi roade oss ändå. :) '
Igår var Alexandra & Emmelie här och hjälpte mig att baka.. Drack lite vin , och hade trevligt, mestadels iaf.
Idag har jag tvättat, bakat ännu mera.. (inför dopet) så jag är heelt slut. Imorgon måste jag städa och prova ut kläderna jag ska på mig på lördag så jag inte står där fem minuter innan jag ska gå och inget blir bra... så som det brukar bli när man ska "klä upp sig" .. Sen blir det nog bara att slappa lite, har varit lite mkt ett tag nu.

Jag har i princip slutat amma Jenna med nu så hon får välling på kvällen och sover i sin säng heeela natten, och vaknar runt sju. Det är helt underbart. Tror att när jag fick vara själv med Jenna och köra min rutiner så vart det lättare, här är lite kort från idag..´'




Jenna är min lilla pirat ! Heey ;)



Här är min glada prinsessa.



Gullungen och jag..


Syrran och jag kom fram till att ja ser ut att vara typ 15 år.
Gör jag alltid det? Hennes tips på att se äldre ut var "ät mer". 
Hm , visst jag äter för dåligt, men ja tror inte ja ser äldre ut ju större jag blir, nej ja är nöjd med min kropp nu. Gör inget om ja går nere ett par kilo till. 50 är nog en bra vikt tror jag...  


Ciao// Jennifer ♥

Sovmorgon, bra dag, Ja tack!

Idag fick ja sovmorgon, Jenna vaknade halv nio! Skönt, sen kom morsan och hämtade oss så gick vi ner till stan och fikade. Gick även in på skatteverket för att fylla i ännu ett papper om Jennas efternamn. Har skickat in 3 st nu. Dom verkar inte fatta att hon ska heta Lindstedt i efternamn. Åkte hem till mamma och väntade på att syster skulle komma hem, så vi kunde köra jenna i pulka. Jenna varken ogillade eller gillade det tror ja, hon fatta nog inte grejen. vi var mer eld och lågor än henne :) jahapp, efter det gick jag och syrran ner på stan och käkade, sen hem till mig, jenna somnade klockan åtta. Tack gode gud för en bra dag utan gnäll och med sömn! Imorgon ska vi på rättegång. Fredag ska vi träffa prästen och diskutera om vad vi har för önskemål inför dopet.. Gud, ja kan inget om sånt där. Så lite tjat och så lite psalmer som möjligt känner jag.. Vi kanske också ska ta och bestämma vad Jenna ska heta i mellannamn nu, det är väl på tiden. Har tänkt fram och tillbaka. Dom flesta tycker ju man ska ta ett släktnamn, men då blir ju någon upprörd för ja kan inte ta allas.. Och personligen vill jag ha något helt nytt. Men vi får väl se hur det blir.



Jenna & Moster Felicia


Jenna & Andreas


Ciao// Jennifer ♥


Im free at last!

Jävlar vad kallt det är ute. Blir galen på det här. Och jenna som är ute-barn och allt. Idag klockan tio gick jag & Jenna ner till frivården, på det SISTA mötet. Min skyddstillsyn går ut den 11.e nu. Fan va skönt det känns. Prövotid i 2 år visserligen, bara för jag ska sköta mig men det gör jag ju såklart.. Så ringde dom från kyrkan, ska dit på möte  på fredag och diskutera lite innan dopet. På torsdag ska vi på Andreas rättegång. Ska bli skönt att se honom igen, det var längesen nu. Hoppas han mår bättre nu. Vi tänker på dej hela tiden!
Jenna vägrar fortfarande att sova.. jag blir galen på det här.. Det tar på psyket, men det är bara att bita ihop och se glad ut. Mamma var här igår och vi satte upp nya gardiner, vart riktigt fint. rummer kändes mycket större nu. Nej nu ska ja diska lite sen ta tvätten.




                       

Ciao// Jennifer ♥

Är det farligt att sova?

Igår gick jag hem till mamma en sväng, Jenna har börjar tvärvägra att sova på dagen överhuvudtaget. Så ja tänkte att om ja gick lite kunde hon somna i vagnen, men ikke. Så vi lekte lite där, sen gick vi hem och fortsatte att leka, fast hon va så trött så ögonen knappt var öppna, sen satte ja henne i babysittern med sin saftflaska, Då slocknade hon med den i munnen. Hon sov väl en havltimma MAX. Sen gick vi och handlade och gjorde hamburgare och tittade på "så mycket bättre" Fan vilket bra program det är. Jenna brukar sova vid åtta, men igår somnade hon vid halv tio, så jag antog att hon skulle sova länge i morse, men ikke! Kvart över fem! klockan nio i morse somnade hon i sin regnskog av ren utmattning, försökte flytta henne till sängen.. Säääkert?! Nej vaken igen, nu har hon äntligen somnat i sin säng. Vad är det med barn och sova ? Det är ju skönt att sova.. Jahapp, vad ska man hitta på idag då, tror det blir städning och byta gardiner, får se om mamma kan komma hit och hjälpa mig, gardiner är inte min bästa sida. Tydligen ska man stryka gardiner? Tss.. nej ja skulle inte tro det. Nej nu ska ja njuta av att Jenna sover och börja plocka lite..



Sover i baysittern



Sover i regnskogen..


Nu är hon vaken igen! För helvete....

Ciao// Jennifer


Thank you baby!

Dagen har jag spenderat hos min mamma & syster. Mamma gjorde mat, och det var så jävla gott. Jag har alltid "inte ätit lök".. men så säger man det väl inte? hursomhaver, nu ÄLSKAR ja det. Är helt såld på lök och löksåsen hon gjorde kunde ja druckit i princip! Efteråt drack jag kaffe och åt banankaka som hon hade gjort, Banankakan a´la beroendecenter, där gjorde jag och cris mycket gott. :) Sen gick jag och lillan till Julles föräldrar och hälsade på. Jenna och jag badade när vi kom hem, hon är så go! Hon älskar att bada, hon simma runt och grejade där i badkaret. Nu sover hon och jag och julle sitter och kollar på idol och äter choklad och chips! Yes! förresten så vägde jag mig hos mamma förut, jag vet ju att ja gått ner mycker i vikt och ja kan ha mina jeans som jag hade när jag var som smalast (när ja knarkade alltså), och då vägde jag 53. Idag stog det 54 på vågen. Helt sjukt. jag äter mycket onyttigt men jag har ju min prinsessa att tacka för det. Att amma är nog det smartaste jag gjort.
Fuck drugs, amma istället. Då blir man jätte smal :)

Nej tillbaka till idol nu..




Ciao// Jennifer ♥
 

Överlever inte en vinter!!

La mig och kollade på en skräckfilm igår "The Tortured", Den var inte alls så bra som jag trodde. Men alla skräckfilmer har ju gjorts på alla sätt och vis så en helt ny BRA skräckfilm är fan svårt att hitta. Jag och gubben vart ovänner, om pengar som vanligt, så han sov hemma hos sig inatt. Orka! Idag skulle ja gått med Emma till babycafét med eftersom Jenna vakna vid sex så är hon trött runt halv tio, det var då vi skulle mötas, så ja fick ställa in. Och precis som ja trodde är hon trött och gnällig nu, hoppas hon somnar snart igen, så jag kan göra mig iordning lite. Fan va ja är trött på att gå upp tidigt! Men jag lär ju få vänta ett par år innan jag får sova så länge som ja vill antar ja. Får se om ja hinner träffa Alexandra något idag med. mamma skulle iaf bjuda hem mig och Jenna på mat sen, så ska jag hjälpa henne och lägga till en del i hennes CV. Det är väl det jag har planerat in idag, får väl se om det händer något mer.
Tror inte det. Usch, jag blir så trött och deppig på hösten/vintern. Det är mörkt, kallt. Nej ja överlever inte vinter! Flyttar utomlands en sväng nu! Nej just det, jag har ju inte råd!





Ciao // Jennifer ♥

Halloween

Yes, i lördags var jag faktiskt ute.. Äääntligen! Först satt vi hemma hos Zandrah. Hon, jag, petra, micke & jonas, sen drog vi vidare till en kille som heter Jesper, det var petras kompis. Uppe på dromedaren, kändes läskigt att vara där uppe. Har i princip bara dåliga minnen därifrån.. :/ Sen åkte vi ner till mastis i en alldeles för full lastad bil. Inne på mastis var det också skit kul, dansade som aldrig förr och flängde runt som en dåre. Brände alldeles för mycket pengar med. Jag VET att ja inte ska dricka sprit, ändå köper jag bara sprit?
(Jaffa + Alkohol = Helt störd och inget omdöme alls.)
Klarade mig hem oskadd.. nästan iaf, julle kom och hämtade mig på cykel, och när cykeln stannar ska man i vanliga fall sätta ner en fot i marken kanske? Men inte ja inte, så ja bara trillar av. Har ett jätte fint blåmärke av det. Men.. det kunde vart värre. Söndagen fick ja nästan hela dagen för mig själv, låg i sängen och kollade på hotellliggaren, skit kul film! Nu i veckan har jag inte gjort ett skit, det har ju spöregnat i två dagar. Men idag är det sol, så vi ska till morsan och fixa hennes bil senare. Slänger upp några bilder från i lördags, nu ska ja ta en cigg och dricka upp mitt kaffe innan lilla Miss Princess vaknar igen.




Jag & Micke i bakgrunden



Petra & Jag



Jag & Zandrah

Ciao // Jennifer ♥

RSS 2.0