Vidriga subba...

Så tänker jag varje gång jag kollar mig  i spegeln.. men likförbannat står jag framför det där helvetet i alldeles för många timmar, min stora skada som ja fått av skiten är att ja är så utseendefixerad, allt ska va perfekt och matcha allt.. ja, som "vanliga" människor gånger tusen! Kollar någon på mig konstigt eller för länge är ja bombsäker på att det är fel på min frisyr och måste göra om den.. Det kanske inte låter så jobbigt, men när man måste byta om  tre  gånger för att gå ner i tvättstugan kan man ju börja fundera.... Jag fixar mig, skäller ut mig, går därifrån men 2 min senare står ja där igen, som om mitt beroende va min spegelbild, folk tror att ja är hur självgod som helst och tycker själv att ja är snyggast på jorden... Så är det verkligen inte, det är väl det som är problemet, jag försöker att komma dit och försöker om och om igen, tills jag inte pallar mer.. då går det inte att göra mer.. Har haft den här manin rätt så länge nu (5-6 månader) och mer eller mindre lärt mig hantera det, men nu börjar det bli värre.. Pga allt smink har ja fått sämre hy och det va knappt så jag ville gå ut och visa mig bland folk den dagen jag fick en finne.. Jesus fucking christ.. ja är en sjuk människa!
Inse att du aldrig kommer bli fin din vidriga subba.. !

Byter liv nu..

Hallå. I lördags va jag, mamma, felicia & hennes kompis sanna på liseberg, det va kul men jag va så himla trött. har sovit i tre dygn eller något nu. Gick på liseberg från elva till elva på kvällen, vi va helt slut i benen och fötterna, det va så mycket folk och köerna va helt sjuka, så det vart ju inte så många karuseller. men vi hade trevligt. Jag och fiffi skulle ta en bild och göra en tröja med vårt tryck där det stog "systrarna nonnen" men det vart inget med det, dom tog kortet sen fick vi se det på tvn, fy fan. jag såg ju inte frisk ut. Och nu har ja hört från alla att det är ju bara skinn och ben och att ja inte ser frisk ut, men ja har inte tyckt att ja varit speciellt smal , väger 53 som ja gjorde förut, men tyckte inte det syntes direkt, tills ja såg bilden på liseberg & sen kollade jag bilderna på min telefon och julle säger att ja ser ut som en horsepundare..
fy fan. nu lägger jag ner det här. Har vart lugn nu sen innan liseberg och tänker fortsättta med det också, får väl se hur det går. men ja hoppas.. för nu har jag tröttnat och jag har ju massa små bebisar jag kan leka med och ta hand om istället. =)






På den här bilden ser jag nog värst ut, fy fan.


     






Sen såg ja ut såhär, det tyckte ja va ganska lugnt.. men det gick tydligen snabbt över...





Nu ser ja ut som en horsepundare.. shit!


Förändringar nu!

It's been a while ...

Nu har vi skaffat internet, jag och jörgen dåra. =) Känns lite halvbra, just för att ladda ner musik då, annars kan det kvitta, för är det något jag inte gillar så är det att sitta vid datorn för länge, det har jag gjort nu men har inget annat att göra.Han skulle iväg en sväng, brukar bli låånga svängar dock, så jag får roa mig på egen hand så gott det går, därav att vi skaffade internet med.. Idag har det inte hänt ett dugg känns det som. Kommer väl inte hända så mycket mer heller antar jag. det enda ja vet är att jag ska fixa en cykel för någon stal både min och Julles igår natt.. Dåligt!
Är lite småhungrig nu med så jag kanske ska göra lite nudlar... eller makaroner med falukorv, Blir nog sistnämnda.


Its been awhile, since I could look at myself straight and it's been awhile since i said i'm sorry.
Why must i feel this way? Just make this go away!


peace!

Is this the price of love?

Vaknade halv åtta i morse, svettades som en gris och fick knappt plats i den där lilla jävla spjälsängen, Karljäveln tog ju upp hela ena sidan med överkroppen och resten med benen... Så jag fick lägga mig i vardagsrummet i den där brändskadade jävla soffan, men det funkade ju ändå, sov till tolv.. Så kom ja ner hit till Cafét, åt lite frukost, kolla lite på internet, ja same old same old. Snart ska jag tillbaka hem, antagligen bråka med julle som vanligt, för det ärb det enda vi gör, har aldrig varit med om ngt liknande, allt ja säger måste han börja diskutera, och det leder till bråk...
Nu menar jag PRECIS ALLT jag säger... Säger jag att ja älskar honom hittar han något att bråka om med det.. Shit, konstigt att man knarkar?
Idag ska ja försöka ta mig till ams och hämta papper om jobb i norge.. Lika bra att jobba lite, så man kan bli rik igen.. Sen kan jag ju ta med verktyg hem från Norge med, det kan ja tjäna pengar på kan ja lova, för det är det brist på i den här staden... Någon måste ju lösa det!
Nej jag har inte mycket att skriva, jo jag ramlade på moppen igår igen.. Nu lägger ja ner det där. Jag går eller cyklar. That´s it!


White lies - Price of love


Same old same old...

Tre veckor sen jag bloggade såg jag nu.. Dåligt av mig, men snart är det 27.e då får vi pengar så då ska vi skaffa internet så jag kan blogga lite oftare.. Det är ju ganska rogivande =)
Jag kan väl inte säga att det har hänt något direkt nytt men kan inte heller säga att inget hänt... Det är som vanligt...
Jag har varken blivit duktigare eller sämre. Jag har nog mest accepterat läget, men försöker ändå hålla mig ifrån det så mycket som möjligt och leva ett "normalt" liv, så normalt det går iaf..
Får se om vi åker till kusten med jag och min karl när pengarna kommer.. Man vill ju ha åstadkommit något under sommaren som man kan berätta om, annars får man ju skämmas för fan.
Kollade runt på jobb i Norge med, det fanns en del att välja mellan till skillnad mot här, så det är nog inte helt omöjligt att jag följer med mamma dit när det väl gäller... Ni har vi bara Cafét till den sista augusti sen tar två andra över det, kommer kännas skit konstigt att inte min mamma har det här längre, man är ju så van. och man har ju blivit lite bortskämd med.
Men men.... Jag saknar Johanna och fia en hel del, satt och tänkte på dom häromdagen. Får se till att ta mig ner nångång.. Så snart som möjligt men vi vet ju alla hur mina planer inför att göra något brukar gå. Det blir inte av eller så skjuts det upp, på obestämd tid.
Nu ska ja dricka mitt kaffe, sen ska ja ta moppen och väcka min syster tror jag, om hon inte redan är vaken.

Over and out!

RSS 2.0