Jag ska glömma dej och jag hoppas det gör ont.

Trött på all skit hela tiden, vi gör inget annat än att bråka, dumma jävla gubbjävel, ja skiter i dej nu!!
Soc vill inte bevilja mig en lägenhet så jag måste överklaga deras beslut, vf kan inte allt bara rulla på?
Nu bor jag hos min mamma... igen. Rättegång den 16.e november med..
Ja de går så jävla bra så.. Fet som ett as har ja börjat bli med, usch!




This is how it feels
When the trust you had is broken,
And your left to burn with your heart wide open
You had the heart to fuck up my whole life
That's just so you!

And now I've moved on by myself
And maybe I won't forgive
I'll just forget you lived
And I hope it hurts



Kreativ?

Jag och Jörgen har målat om i sovrummet, vi målade dom lila, sen skar jag ut schabloner (kinatecken) och målade i guld, hur snyggt som helst, satt upp nya hyllor och fixat. Jag har tydligen blivit kreativ, =), men någon sysselsättningen måste man ju ha. Jag har ju ändå inget liv, inget att göra om dagarna, förutom möten hit och dit. Har ju blivit så lat så även om jag har något att göra så gör jag det oftast inte ändå. I tisdags fick vi pengarna, från mopeden och min telefon som jag beställt var inte leveransklar. Jag som längtat så.. Min karl tyckte synd om mig då, så han gav mig kortet och sa, gå ner och köp den på expert då, så du har något att greja med. Absolut, så det gjorde jag, så nu har jag min fina samsung s5230 i rosa, den är jätte fin, Iphonen lyckades han ju ha sönder så han får ha sin gamla ericsson, im not suprised. Mamma frågade om vi skulle gå ut ikväll och kolla på fotbollen, får väl se hur det blir med det, annars blir det film och godis hemma. Nu börjar man se lite lite på magen... Illamåendet är sjukt jobbigt kan ja tala om, vissa dagar är jag dålig precis hela dagen. Men men, det blir ju snart bättre med sånt hoppas jag.
Nu ska jag göra fler schabloner , till nästa vägg. :P


have a nice day, peace.

Iphone - Samsung s5230

Var ett tag sen jag skrev nu, har haft en paus, =) Händer ju inte så jävla mycket heller om dagarna, så bättre med en liten break så man har något att berätta sen.
Idag va jag iaf lite driftig för en gång skull. La ut en annons på blocket, skulle sälja våra JBL högtalara, sen messa en kille rätt snabbt och fråga om vi kunde byta mot en Iphone 3g. Så jag antog erbjudandet, julle behöver ju en tfn och jag beställde en annan igår som kommer på måndag. Det är en present från min man. Han är jätte snäll, han får tillbaka pengar på försäkringen från när hans moppe vart stulen så då tyckte han att ja kunde få det. En samsung, skit fin.  samsung
Så nu fick vi båda en helt ny telefon . Ganska rättvist för en gång skull, oftast.. eh Alltid får/tar ju jag det som är bäst.
Idag har jag även tvättat, men de är väl ungefär all nytta jag har gjort idag med, fan har blivit så lat, är trött tamigfan hela tiden! somnar senast halv tio på kvällarna, uppe och pissar kanske 5 ggr under natten, går upp ca halv tio på morgonen.. Känner mig som en gammal tant. :P
nej nu ska jag ta med min man till handlarn och köpa ngt gott, är sugen på isglass, hur man nu kan vara det i den här kylan.. Marieberg?





RSS 2.0