Sista dagen på Blå valvet idag!

Japp, imorgon stänger vi, och sen är det andra som öppnar, kommer kännas skit skumt men det är nog bra för mamma, hon har stått här o trampat allt för länge nu, och det kanske är på tiden att ja skaffar mig ett RIKTIGT jobb och tjänar lite pengar. I torsdags åkte ja o julle till karlstad för att shoppa lite, va riktigt trevligt, sen hyrde vi film, åt god mat och godis, hade jätte mysigt, igår tog vi det rätt så långt, ikväll ska jag ut med sara och några fler, en utav dom är cris, som jag vart så nära vän med på beroendecenter, han har flyttat hit nu, känns skit kul, vi fick ju så bra kontakt, och han är en riktigt jävla vän han, han är så omtänksam. =)
Får se om min karl ska med ut också, han står väl i valet och kvalet tror ja,
ger en update imorgon ,, med bilder förhoppningsvis.

peace

tralala

I helgen var jag, mamma & syrran i degerfors, sålde massa saker som blivit kvar här på cafet, märkeskepsar, tröjor och massa annat tjaffs, det gick bra, vi vart av med allting, sen hade vi ganska så kul med. Jag fick massa nya vänner =) synd bara att alla som kom fram och prata med mig var alkoholister eller knarkare, hm, undra varför dom dras till mig?
Jag och syrran tog massa kort, men hon har kameran med sig till skolan antar ja så ja kan inte lägga upp några bilder nu, får bli ett senare projekt. Fick svar om en lägenhet idag med, ska skriva och säga att jag tar den tror jag nog, vet ju inte om soc betalar en lägenhet åt mig men det märks val. Har dom något val?
 Nu tror ja det blir fika med emma, sen ska ja träffa sara med.
Måste förbi brottsofferjouren med , kolla när min tid va .. ska styra upp så ja får mina 6000 i skadestånd, det har ju fan gått ett år nu, nu får dom snabba på, ja vill ha nya kläder och skor faktiskt!

Peace


What the hell's wrong with you?


Are you even listening when I talk to you?
Do you even care what I'm going through?
Your eyes stare and they're staring right through me
You're right there but it's like you never knew me
Do you even know how much it hurt?



ANL

Började dagen med att gå till ANL och lämnade prov, negativt såklart. "klapp på axeln, jenny "
Nu är jag på cafét , väntar på mamma, hon ska följa med mig till apoteket, ska hämta ut medicin och ja har ju tappat bort mitt leg såklart.. Klockan tre har jag & julle möte på soc med, sen ska ja förbi arbetsförmedlingen och lämna mitt mobilnr med så dom kan få tag i mig. Har lite att göra idag iaf, det känns bra. Ska bli så skönt att åka & shoppa lite i karlstad i slutet av månaden. Det var ett tag sen man gjorde ngt sånt, snart ett helt jävla år sen.. fy fan. Tror inte att jag är i behov av nya saker så sett för skor har jag i drivor, väskor i tusentals & kläderna får inte ens plats i lägenheten, men jag har ju blivit så prylbesatt och ja tror inte man kan ha för mkt av skor, väskor & kläder? Am i right ?
Sitter och kollar runt på internet efter saker att inhandla, hitta en bra sida med skor, finns lite korsetter & så med.
www.stilox.com

 
Blir nog ett par såna kanske ?

Fuck this shit!

Jag är så jävla ledsen, Känner mig så jävla förd bakom ljuset och sårad framför allt. Valet borde inte vara så jävla svårt, drogerna eller mig? Du vet hur bra du mådde ren med mig! Du är 45 år , sabbat hela livet, försummat dina barn, inte åstakommit med ett skit! Det är inte försent att göra det bättre, varför vill du sitta kvar i samma jävla repris! Det händer ju mer i våra bästa år än i knark-livet. Jag vill inte lämna dej, jag vill leva med dej för jag älskar dej men jag vill inte knarka mer, därför måste jag! Den dagen du är ren, på riktigt, kan du ringa mig, då kan vi börja om!

Haft feber hela natten, har feber fortfarande, mår piss på alla sätt & vis nu, men ja är iaf drogfri, så det så!
Sara & nova kommer snart, vi ska dricka lite kaffe och prata sen ska jag hem och plocka ihop lite saker. för att sova hos min mor.


Peace!

Bak-kväll =)

Nu är jag med Sara, Syrran & Lilla Nova (som har vaken-tid nu) på cafét, vi har varit här sen sex och bakat, det blev chokladmuffins, vaniljbullar, cornflakeskakor & jordnötskakor. vi är tok-duktiga! Nu har mamma massa att sälja. Har varit en riktigt trevlig kväll faktiskt, karln kom förbi en svänga med, ska snart pensla bullarna och in i ugnen så ska vi hem och sova sen, eller vi alla förutom Nova som ligger KLARvaken. Haha, skön tjej ;)
Får ge en update imorgon, med lite bilder från baket,



Peace!

V

Clean, clean, clean!

Yes, ja är ren, va nyss och lämna prov på det med! Har varit ren i en & en halv vecka, är mycket stolt över mig själv, och min man, han har varit ren lika länge han med. Vi mår båda mycket mycket bättre, och den här veckan & helgen framförallt har varit helt underbar.
På torsdagen åkte jag med syrran till Karlstad och badade på skutberget, va riktigt trevligt, när jag kom hem därifrån träffade jag min far på stan, han slet med mig till The Pub och vi satt och pratade och tog några öl. jaffa
Skutbergen med syrran! Jag olustar, med vart en rätt fin bild trots alls ;)

Dagen efter åkte jag med han & Liza ut på sjön, var ute hela dagen, och vart solbränd såklart =)
På kvällen drack jag öl med min gubbe & min bästa vän, sen drog vi till Mastis, där hade vi jätte trevligt,. som alltid. Efteråt hände det en liten incidident som va mindre roligt, men min karl fick iaf lite stryk och sen fick han åka polisbil, jävla snutar som inte kan lyssna och inte förstår vem "offret" var i det hela, men men.. Jag är ju inte sämre än honom så ja tyckte att ska han sova hos polisen ska ja med göra det, så ja åkte dit jag med..

På morgonen stod han och väntade på mig utanför =) Sen åkte han och jag till Kungens rastplats och badade, sen tog vi en sväng i skärgården, på kvällen grillade vi och åt massa gott..
Igår tvättade jag hos mamma, medans älsklingen grejdade med moppen lite, sen solade vi och hoppa studsmatta,
Idag ska jag skriva in mig på arbetsförmdelingen och massa möten hit och dit, så vi kan få lite pengar, för jag & jörgen ska nämligen åka till kusten, ja den här gången ska det bli av! För nu är vi rena och fina och då kan man ha kvar pengarna, utan problem, och vi behöver bort, behöver ha något att göra hela tiden med så man kan fortsätta vara ren, för livet är underbart med min älskling nu, utan droger.. Hoppas det fortsätter åt rätt håll nu, ja har ju bra mycket lättare för att sluta än vad han har.. men han har inget val än att sluta heller, fortsätter han så har inte mig kvar, och inte livet heller i så många år till, nej nu ska vi leva! Som ett gammalt gift par, riktiga svensson, with no drugs! =)



Kicking it old school.
Hittade ett gammalt minneskort med massa bilder på, old school.


old school


Johanna, fia & Jag på Aleks 18 årsdag. Shit tre år sen alltså!

Jen, Sara & Nova

Ja vi är värsta gänget. =)  Har varit med Sara & hennes lilla Nova nästan varje dag nu dom senaste två veckorna, känns skönt att vara tillbaka i den riktiga världen igen med. I lördags va jag & sara ute på krogen, det vart mastis. Det va riktigt roligt, fulla som as vart vi men det hade vi förtjänat, som fan med. Det lär göras om, rätt snart med, hoppas vi ska ut o helgen igen, om jag lyckas få med lilla sara ut igen.. Men hon brukar inte vara omöjlig.
Snart kommer Sara & Nova ner hit till cafét, ska fika en stund, sen ska jag och sara min harley och åka ut till skärgården och sola lite & köpa glass kanske.. För äta det behöver jag. Sen kanske ja ska träffa Malin senare på en kaffe, om jag inte glömmer bort att höra av mig, eller hon är för upptagen. Hon försöker ju "värva en ny medlem" =)
Nu har jag varit drogfri ett tag, känns bra! Visst tänker man på det rätt så ofta, i princip hela tiden men det går ju att vara utan om man bara ger sig fan på det.
Nej nu ska ja kolla runt lite på nätet, sen kanske man ska ta en sväng förbi rosenbergs och hälsa på daniel ;) Nej då, skämta bara Sara! eelller...?


Peace!

RSS 2.0