Örebro

imorse hade jag sovmorgon, sköönt! Gick upp halv elva. Sen gick vi ut och gick litegrann. Nu väntar vi på att mamma ska hämta oss , så vi kan åka till örebro och shoppa lite.. Måste nog ha något nytt eftersom jag ska ut imorgon med. Får se om jag hinner träffa Zandrah när ja kommer hem så vi kan planera lite inför mogondagen..

Hörs senare.





Ciao // Jennifer♥


Orkarkommapåenrubrikvarjegång?!

Vart stan med syster förut, sprang i alla affärer som finns i stan, dock handlade jag inget mycket, våtservetter, engångsgrejer till Jennas nässug och nagelackremover, använder väl en i månaden typ, ett nytt ljusgult nagelack och några stickers till naglarna. Är ju helt galen i naglar, har bitit på naglarna så länge jag kan minnas men slutade efter jag fick Jenna. Nu målar jag naglarna i olika färger, mönster, glitter, stickers.. ja allt. Riktigt kul faktiskt.
Efter det gick vi och fikade på orion, as usual. Sen sprang vi iväg och handlade på coop och tillbaka till orion för att möta pappa och liza, dom erbjöd sig att ta jenna ett par timmar så jag fick lite egentid. Underbara människor. '
Sen hem till mig, gjorde ljusa slingor på felicia och färgade hennes underhår mörkt. Mamma kom hit också. Dagen gick snabbt, lite väl snabbt.
Imorgon åker vi förmodligen till Örebro, syrran ska till sin kille då tänkte vi passa på att shoppa lite där. Ska även hinna med att gå till babycafét med Emma innan. Sen bestämde jag och Zandrah att vi skulle ta en sväng på stan.
Får väl se hur mycker som hinns med. Lite kort från dagen;



:)



Systra mii



Vad kan man säga, jag är kär i mig själv vissa dagar :P



Ciao // Jennifer  ♥

Zombie

Somnade klockan tre inatt, var tvungen att diska , plocka, fixa mina naglar mm när jag väl hade tid, för när Jenna är vaken går ju som sagt att tid till henne, halv sju vaknade hon imorse och jag va faktiskt pigg så det var bara upp och leka. fanns inga kaffefilter! Och hur klarar man sig utan kaffe, nej precis! Jennie gav mig en ide att ja kunde ta papper och ja har ju torky, det är ju typ samma material som filterna, funkade iaf skit bra. Men nu har piggheten gått över, är hur trött som helst och nu känns det som ja sitter och sover, frågade Julle om han bara kunde sitta här med Jenna i en timma så jag fick sova litegrann iaf, men NEJ! Och han har sovit i 2  dygn.
Det tackar man för. Kan man bli mer trött på en människa. Nej jag vill leva själv tror jag, ja fast med Jenna naturligtvis. Sen ska jag ner på stan med syster, om hon orkar. Hon har varit sjuk ett par dagar. Senare ska jag nog träffa Zandrah. Mamma trodde hon kunde ta Jenna på lördag så ja får gå ut, men ska kolla upp en plan B så det inte blir något krångel. Nu ska ja sminka mig och fixa håret, måste hålla igång så jag inte somnar. Ska även dra på en kanna kaffe till.


Hörs senare

Ciao / Jennifer

You hurt me all the time

Halv elva i morse ringer Alek, hade visst lovat att träffa henne idag, det hade jag totalt glömt bort, då jag en halvtimma innan bestämde med Zandrah att vi skulle ta med tjejerna till badhuset, fick avboka med Z och snabba mig in i duschen och fixa mig (och Jenna) på en timma, det gick. Jag kan verkligen vara snabb! Det här med supermamma som ja sa inte fanns.. BS! Jag är en supermamma!  Hursomhelst, alek hämtade upp oss i bilen, åkte hem till henne, åt frukost, drack kaffe och snackade massa skit, som vanligt. Alltid lika kul att vara med Alek, hon är den bästa människan på jorden, så jävla fin vän. Klockan fyra gick jag och Jenna hem i regnet, skulle träffat min syster Julia som istället dissade mig för en kompis som hon ALLTID är med. Not cool! Jenna och ja har verkligen lekt hela dagen som dårar, idag har jag ägnat varenda minut till henne, har inte ens hunnit äta, så därför fick vi än en gång gå ut i regnet hon och jag, ner till Orion och köpte kycklingsallad att ta med hem. Klockan åtta matade jag henne och la henne i sin egen säng (älskar att säga det) och hon somnade nästan med en gång. Varje gång hon somnar lätt och utan protest blir jag så lycklig. Så jag har plockat undan litegrann, sen fastnade jag på datorn som vanligt och läser mina dagliga bloggar. En person som har blivit min nya förebild är Jackie Ferm. Älskar hennes ärliga och sköna stil.

I helgen ska jag ut, förhoppningsvis, om jag kan hitta en barnvakt. Blir att gå ut med Zandrah och Petra isf.
Sjukt det ska bli att lämna bort Jenna, har ju som sagt bara varit utan henne max 4 timmar sen hon föddes. Men hon är ju snart 6 månader, en kväll måste väl vara okey.. eller ? 

Enligt han jag bor ihop med får jag inte gå ut. Vad fan har han för rätt att bestämma vad jag får och inte.
Jag sliter som ett as här hemma, jag gör allt! Han bor här, helt gratis och utan att behöva göra något. Bortskämda jävla gubbe. Uppskatta mig istället, istället för att alltid skälla på mig, alltid försöka styra mig, är så trött. Är trött på att bara ge utan att få något tillbaka! Vet inte vad jag ska göra. Du säger att du ska ändra på dej, men det sker aldrig. Ditt humör svänger värre än någonsin. Jag är rädd, har jag gjort fel val, Jag älskar dej,
jag hatar dej.

You´re angry all time.You push me down, at least you try.
I wake up, you´re pounding on the door, you said i´m not the man i was before,
and i wont hurt you anymore. But now i´ve had it, i dont want you!






You and me baby, always and forever! Du räddade mig, och du gör mig så lycklig. Jag ska alltid finnas för dej, vad du än gör, jag skulle offra mitt liv för dej. Min prinsessa. Jag älskar dej så det gör ont.


♦ Bowling ♦

Ja  bowlingen i lördags var superkul. Pappa vann alltihopa. Efteråt åt vi mat på bowlingen, har aldrig ätit där förut men dom hade riktigt bra mat och det var inte särskilt dyrt heller.. Inte för att jag fick betala något ändå.
Det gjorde farmor. Igår var jag på stan med Emma och hennes lilla Disa, shoppade lite kläder till Jenna, 3 bodys, ett par "ugg-skor", en mössa, leggins, och tunika ( Outiten hon ska efter dopet, hon kan ju inte glida runt i dopklänningen.) Vi har bestämt oss för att matcha i beiget, Alek, jag och jenna, karlarna vet vi inte riktigt vad vi ska göra med än. Idag har jag verkligen inte gjort något alls, har inte velat gå ut för både jag och jenna är lite förkylda. Just de, i onsdags var jag, sara och emma på babycafét för första gången med, vi ska nog gå dit fler gånger. Slänger in lite bilder från mina "events" :) Haha


syster, jag och pappa

Syster Julia, jag & Pappa, bowling.

jenna & disa
Jenna & Disa på Orion.


Jenna spelar innebandy ;)
Jenna spelar innebandy på babycafét.






Funderar på den här jackan till min prinsessa, vad tror ni om om den ?
 Kramar Jennifer  ♥


♥ Sister ♥

Min syster har bott hos mig ett par dagar nu, nu är hon hos sin pappa men hon kommer väl tillbaka hit på söndag, pga bråk med mamma. Ja det är mycket nu känner jag. men alla tankar har försvunnit, skönt att slippa rösterna nu, hoppas dom är borta länge nu. Det kommer och går. Felicia har lärt jenna att sova i egen säng, det tackar jag för då jag hade gett upp hoppet helt. Så nu har hon sovit i egen säng i tre nätter, just nu ligger hon och sover i sängen faktiskt. :) Hon har fått en ny spjälsäng nu, hon var lite för stor för vaggan  nu, vart mycket mysigare. Min karl åkte till strömstad klockan åtta i morse med sin pappa. han ska hämta ett parhögtalare sen passar dom på att kolla till campingen i fjällbacka, så jag vet inte alls vad ja och jenna ska hitta på hela dagen. Ikväll ska jag iaf gå och bowla med Farmor, farfar, deras två kompisar och pappa & Liza. Det ska bli riktigt kul. Ska nog ta med kameran tror jag. Medans jenna har sovit har ja hunnit vika tvätt, platta håret och sminka mig, skumt med tanke på att hon bara sovit i typ 40 min. Jag måste vara jävligt snabb =)


prinsessan

Kramar Jennifer



Free me, see me, look at me I’m falling and I’m falling.

Fan, fan.  jag kan inte få det ur tankarna, hela jävla tiden. Dom där hemska rösterna som säger att jag ska göra något jag inte vill. Försöker skaka av dom, men dom hittar tillbaka till mig hela tiden. Så fort jag vaknar, när jag ska sova! Hela tiden.. Jag får skuldkänslor för hur jag känner, för hur jag tänker. Men det är bara tankar och så ska det förbli, får aldrig hända igen, får inte, kan inte, vill inte! Eller vill jag? Det är ju det jag vill, jag saknar det så mycket, jag saknar något jag hatar! Jag mår illa av tanken men samtidigt blir exalterad. Det är konstigt, det snurrar i mitt huvud och jag vet det rätta, jag gör det rätta, vill bara ta bort det! Kan någon jävel ta bort det, jag orkar inte höra ekot i huvudet mer, det är jobbigt, det gör ont. Fan jävla skit. Jag måste stå emot, måste vara stark. Jag är stark!



Shoreline

Sitter ENSAM hemma, lyssnar på musik, dricker kaffe. Vet inte vad jag ska göra riktigt. Igår gick pappa ut med Jenna, då hade ja tid att städa, idag frågade Liza om hon kunde ta med Jenna ut och gå. Självklart.
Såhär mycket tid har ja inte haft för mig själv på ett tag, vet inte vad man ska göra heller. Känns som ja bara fördriver tiden och väntar på att hon ska komma tillbaka igen. Min lilla prinsessa. Julle är inte hemma han heller..
Usch, tråååkigt! Idag ska jag iaf posta några paket, sen tror jag att vi går ner och käkar på stan. Det var ett tag sen nu. Just de ja, i fredags var jag på invigning i min fasters affär, min gulliga och otroligt underbara farmor var där bland annat, hon köpte ett par skor åt mig, Replay 1499:- och en skiit snygg väska 540:-. (ska fixa bilder sen)

Hon sa till mig (och jag citerar) ; "Jag skulle kunna köpa hela världen till dej så länge du är som du är nu. Jag är så lycklig!"
Och jag lovade henne att jag kommer alltid vara SÅHÄR, aldrig mer sån där skit!

Finns tillräckligt med folk omkring mig som håller på, som man oroar sig för jämt. Hemskt, tragiskt. Ja önskar alla kunde ta sig ur det, som jag gjorde , som min karl gjorde. Jag önskar Andreas kunde sluta! Jag säger som hans syster skrev; Gå till fängelse utan att passera gå! För det är din enda räddning nu! Finns så många som bryr sig om dej och älskar dej!



RSS 2.0