Lard yao

Sitter på jobbet nu, som vanligt. Idag kommer rasmus hem till bolle :)
Sen ikväll ska vi kolla på film, ska se Bangkok Hilton (Lard yao) , den håller på i 3,5 timmar, Kommer bli kul. Har läst så mkt om det fängelset nu dom senaste dagarna och det är riktigt intressant. Kollade lite på fångarna som satt där och funderar på att skriva brev till en tjej som sitter där på livstid. Sen kan man komma och hälsa på hos personerna, vore kul att se, men det är nog hemskt, för dom lever ju under sjukt vidriga förhållanden där inne, skulle aldrig klara av att sitta där. Det gör nog inte månfa, läste ju om dom svenskar som stal tröjor där och fick fängelse, hoppas dom inte hamnar där, då ångrar dom nog att dom ens åkte till thailand. usch, hemskt men som sagt intressant att se skillnaderna på fängelser där och här.
Läste aftonbladet förut, ett par som döpt sina barn till Adolf hitler,Joycelynn Aryan Nation & Honszlynn Hinler Jeannie.
Så socialen tog ifrån dom barnen, han säger att han inte är nazist överhuvudtaget men har ändå hakkors på väggar och intattuerat på armen, skumt. Han påstår sig gilla tyska saker, men vafan, finns ju hundra andra saker med tyskland han kan ha på väggar utom sånt som hade med nazister att göra. Tycker dock inte att det var rätt att ta ifrån dom barnen pga namn. Jobbigt för lilla Adolf, 3 år när han blir äldre, han kommer nog få stryk. You can read by yourself.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4188106.ab


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0